”Asta-i mă femeia! Îi dai o casă, îţi face un cămin!”

”Asta-i mă femeia!  Îi dai o casă, îţi face un cămin!”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Ferma. „Au intrat amândoi în bălegar, fără nicio problemă, ca şi cum ar fi nisipul de la Marea Neagră”, comenta cu entuziasm Mihaela Rădulescu primul duel pentru mâncare de la "Ferma" Pro TV. Ceva mai devreme, asistasem la o interesantă filosofie despre ţelul femeii în viaţă, explicată de Anna Lesko. „Aşa am înţeles eu, de mică, rostul femeii şi asta graţie educaţiei pe care am primit-o din partea neamului meu. Pentru că noi trebuie să ne asumăm rolul de femeie, de mamă! Pentru mine, gospodina este acea femeie superbă, cum ştie ea că-i stă cel mai bune. Să nu arăţi a pămătufă, a explodată, o din-asta obosită, supărată şi foarte-foarte deranjată toată ziua!”, explica Anicyka Maya.

Că aşa învăţase ea de la bunica ei ucraineancă: oricât ţi-ar fi de greu, bărbatul nu trebuie să vadă. Că e absolut treaba ta dacă ai nervii în pioneze, că eşti obosită şi fără chef. „Tu trebuie să fii superbă! Observ la multe femei faza asta: că e obosită, găteşte acolo într-o scârbă şi îţi trânteşte. Normal că săracul bărbat nu prea mai are chef de nimic, abia aşteaptă să iasă pe uşă. Şi să nu ne mai văităm atât de mult! Toate se vaită, toate sunt foarte obosite şi nemulţumite”, perora cântăreaţa.

Şi în loc de concluzie, am auzit replica unui concurent entuziasmat: „Bă, asta-i mă femeia! Îi dai o casă şi ea îţi face un cămin!”.

Citit 1676 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2020 00:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.