De la obligație la plăcere

De la obligație la plăcere

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O sfoară leagă suflete. În cadrul emisiunii "Ferma - orășeni contra săteni", au apărut primele perechi. Asta după celebra proba în care concurenții au fost nevoiți să stea legați, cu o sfoară, unul de celălalt. Dacă în urma aceste probe, unii concurenți au reușit să se cunoască mai bine și să formeze prietenii, alții au fost atacați de Cupidon. Este vorba despre Anna Lesko și George Piștereanu, respectiv, Viviana Sposub și George Burcea, care au ajuns să dezvolte sentimente unii față de ceilalți. Astfel, s-au format două perechi de amorezi, fiecare arătându-și sentimentele în felul său. Viviana a fost cea care a făcut primul pas, după duel, când l-a sărutat pe Burcea, în semn de rămas bun. Ulterior, a venit rândul Annei Lesko să își arate dezamăgirea că nu va mai fi nevoită să stea lipită de Piștereanu. "O să îmi fie dor de tine la noapte", a mărturisit cântăreața, care de altfel s-a și plâns, ca o iubită după prima noapte petrecută alături de partener, de faptul că George doarme rău. "Ne vedem prin curte", a reacționat partenerul de joc, cei doi reușind să își fure și câte un sărut, ascuns destul de bine de camerele de vedere. Că vor ajunge sau nu până în finala competiției, se pare că cei doi au reușit să câștige un premiu mai important - o relație amoroasă.

Citit 1038 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 19:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro