Gălăţeanul care a venit cu şeful la Chefi la cuţite (VIDEO)

Gălăţeanul care a venit cu şeful la Chefi la cuţite (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* În bucătărie, mai greu ca pe șantier. „Dacă n-o să reuşesc să trec în etapele superioare, să le spui la interviu că ai venit să mă faci de ruşine. Aşa, o să ieşi tu curat şi o să iau în cârcă totul, cum am luat toată viaţa”, îl îndemna gălăţeanul Ştefan Pascal pe şeful lui, cu care venise la „Chefi la cuţite”. Angajatorul mărturisea că nu l-a văzut niciodată atât de emoţionat.

Langustină pe emulsie de ou, cu ravioli din piept de rață afumat, chips de hrișcă și spumă de anghinare, acesta a fost preparatul gălăţeanului care de doi ani lucrează într-o bucătărie profesională. „M-a prins Revoluţia gestionar, am făcut comerţ până pe la 30 de ani, după aceea am plecat în Italia la muncă cu cârca. Dormeam cu palmele la marginea patului, pe gresie, că mă frigeau”, mărturisea gălăţeanul despre experienţa brută de pe şantier.

O farfurie curajoasă şi muncită, aşa au spus chefii după ce i-au gustat preparatul: „E un fel de mic Jedi. Dacă-l cauţi de jedi, e încă în burtă”, au glumit chefii.

Gălăţeanul era deja fiert aşteptând verdictul: două cuţite, de la chefii Dumitrescu şi Bontea. Bucătăria te solicită poate chiar mult mai mult decât căratul unui sac de ciment. Dar o să continui până o să cad din picioare!”, a spus Ştefan. Noi îi urăm să fie de neoprit!

Citit 3060 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2020 00:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.