Sex şi emoticoane

Sex şi emoticoane

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Pe bune?! "Persoanele cu ochii verzi au, în medie, cele mai lungi relaţii", "Stângacii preferă partenerii mai plinuţi, iar dreptacii pe cei supli", "Persoanele care folosesc mai multe emoticoane fac mai mult sex". Care credeţi că ar fi răspunsul corect dintre cele trei variante de mai sus? Aceasta a fost una dintre "încercările" quiz show-ului "Pe bune?!" de la Pro Tv. "Eu cred că persoanele care folosesc multe emoticoane nu prea fac sex! Pentru că stau mult pe telefon! Pe mine nu mă impresionează emoticoanele", a fost de părere Cosmina Păsărin. "La mine, nevastă-mea e stângace!", a vârât băţul prin gard Mihai Bobonete. Ei bine, o fi cazul lui, dar nu e general valabil. "Emoticoanele au apărut în viaţa noastră pentru a transmite mai clar stările emoţionale când comunicăm virtual. De pildă, mesajul "Te urăsc", fără nici un emoticon, e de rău. Dar dacă e urmat de un smiley jucăuş, e de-a dreptul dulce! Un studiu realizat de Kingsey Institut arată că emoticoanele sunt asociate mai des cu primele întâlniri amoroase, cu o viaţă sexuală intensă şi tot felul de alte obrăznicii. Iar excesul de emoticoane din mesaje se mută adesea, în dormitor", a fost răspunsul corect. "Concluzia este că eu trăiesc degeaba!", a pus punctul pe i Cosmina Păsărin. Eh, unde-s vremurile apuse din "Vara ispitelor" Pro TV?

Citit 696 ori Ultima modificare Vineri, 09 Aprilie 2021 18:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro