„Trebuie să le dăm şi bărbaţilor o şansă!”

„Trebuie să le dăm şi bărbaţilor o şansă!”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Deciziile Loredanei. "O femeie pentru o femeie", a spus Loredana, la "X Factor", când a decis să renunţe la franţuzoaica Oma Jali pentru braşoveanca Monica Silaghe. Puţin mai târziu, avea să o ridice pe Monica, pentru a-i oferi locul italianului Nick Casciaro. "El e latin lover! Este bărbatul care face orice femeie să vibreze și chiar și orice bărbat, de ce nu, pentru că nu este vorba doar de sex aici. Este puterea vocii! Singurul lui inconvenient în toată chestia asta e că e italian. Ăsta e singurul lui defect", a spus, topită, Loredana. "No more girls power!" ("Gata cu puterea fetelor!"), a ripostat Monica, cântând de-a răsunat sala: "This is a man's world!" ("Este o lume a bărbaţilor!"). Loredana, care e cu "girls power" pe buze, va merge în etapa duelurilor "X Factor" cu trei bărbaţi şi n-are mustrări că nu a dat şansă niciunei voci feminine: "Am încercat să păstrez o femeie în echipa mea. Mi-am dorit asta, dar a trebuit să-mi urmez sentimentele şi instinctele! Ei au fost cei mai buni. Puterea masculină! De ce nu? Trebuie să le dăm şi bărbaţilor o şansă. Este o lume a femeilor, pentru că noi hotărâm!", a mai spus Loredana. N-am dreptul să-i judec alegerile. Aş spune doar că alegerile ei au fost motivul pentru care nu a câştigat vreodată "Vocea României!", cât a fost la Pro Tv. Şi am dubii şi în ceea ce priveşte podiumul "X Factor".

Citit 594 ori Ultima modificare Duminică, 21 Noiembrie 2021 14:00

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro