Cât plătești ca să fii primar pentru o zi?

Cât plătești ca să fii primar pentru o zi?
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* O sută de dolari! Atât a plătit stăpâna unei pisici pentru ca faimoasa felină să fie, pentru 24 de ore, primărița localității Hell (Iad), din statul Michigan. Jinx, pe numele ei, nu e o mâță oarecare, ci o adevărată influenceriță, cu peste 400.000 de urmăritori pe Instagram și 706.000 pe TikTok, după cum s-a spus la Aleph News.

Neagră ca tuciul, pisica este unică (și) datorită unor anomalii congenitale ale ochilor - supradimensionați - și picioarelor, dar nu suferă de vreo problemă de sănătate. De asta s-a convins stăpâna ei, Mia, care a găsit-o pe câmp, în spatele casei, și a salvat-o adoptând-o. Pisica avea pe atunci doar trei săptămâni.

Despre Jinx "Vorbește lumea" și la Pro Tv, unde Bogdan Ciudoiu ne-a lămurit că Hell este o localitate situată la 20 de mile nord-vest de Ann Arbor, cu o populație estimată de 72 de persoane, unde oricine - om sau animal - este eligibil să devină primar doar pentru o zi. Ajunsă la guvernare pentru o zi, pisica a venit cu un set de măsuri la fel de bizare ca apariția ei: să fie interzise ouăle, să fie umplute toate localurile cu un anume dressing și să se implementeze o cotă de impozitare de 200 la sută. Cam nepopulare măsuri, ce să zic...

Dar întrebarea din titlu rămâne: cât ați plăti pentru a fi primar fie și o zi. Evident, în America...

Citit 993 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Mai 2022 14:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.