Șoferiță fără permis, rănită în urma unui accident

Șoferiță fără permis, rănită în urma unui accident
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O șoferiță în vârstă de 30 de ani, care avea permisul suspendat, a ajuns la spital în urma unui impact cu o autoutilitară. Accidentul, care a avut loc joi, 13 iulie, la intersecția dintre strada Ana Ipătescu cu Varianta de Ocolire 24F, din municipiul Tecuci, s-a soldat cu rănirea femeii, care a decis să conducă deși avea suspendat acest drept.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunşi la fața locului, s-a stabilit că femeia, din comuna Cosmești, în timp ce conducea pe strada Ana Ipătescu, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către localitatea Furceni, ar fi pătruns în intersecția cu Varianta de Ocolire 24F fără a acorda prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Bacău, rezultând un impact.

Cele două autovehicule au fost avariate, iar șoferița a fost rănită. Aceasta a fost preluată și transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, însă, în urma interogării bazelor de date, s-a constatat că femeia are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, respectiv, conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citit 5289 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iulie 2023 17:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.