Gălățeanul Adrian Enache, într-un film despre Maria Tănase

Gălățeanul Adrian Enache, într-un film despre Maria Tănase
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Rol. "Von Kilinger! Sunt ministrul de Externe al Germaniei în perioada interbelică", s-a prezentat ostășește gălățeanul Adrian Enache. Și până să mă dumiresc că-i un rol pe care îl joacă într-un film despre viața Mariei Tănase, numai ce-l aud turuind pe nemțește. Sigur n-au fost vorbe de ocară sau măscări - deși exact așa sunau - pentru că două cuvinte tot am înțeles din ce-a zis: Maria Tănase. Încă nu știe dacă va trebui să execute și salutul nazist, dar e pregătit până-n dinți să interpreteze un rol de "dur". Culmea, deși e mereu pus pe super-show, energie și veselie, are deja experiența unui rol diametral opus de felul său cald de a fi: "Eu cred că v-am surprins și în filmul pe care l-am făcut în pandemie, în regia lui Radu Jude, «Babardeală cu bucluc sau sexy balamuc». Am fost părintele foarte exigent al unui copil care făcea parte dintr-o clasă în care elevii văzuseră pe YouTube niște imagini în care o profesoară făcea dragoste cu soțul ei", a spus artistul, într-un interviu pentru "Exclusiv VIP cu Cristi Brancu". De asemenea, a amintit și despre rolul în "Nota zero la purtare", film de televiziune în regia regretatului Ion Lucian. Revenind la filmul despre Maria Tănase, Adrian Enache a mărturisit că se bucură că face parte din galeria acestei producții: "Sper să se bucure de aceeași notorietate ca și filmul făcut pentru maestrul Constantin Codrescu. Și premiile pe care le-a luat să se repete și cu Maria Tănase, care este comoara noastră națională".

Citit 1297 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2024 21:09

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro