Eurovision: România întreabă candidații la președinția Comisiei Europene

Eurovision: România întreabă candidații la președinția Comisiei Europene
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* TVR. „Mesajul Parlamentului European pentru alegerile din 9 iunie este «Use your vote! - Folosește-ți votul!». El înseamnă mai mult decât să te duci să pui ștampila pe buletin, înseamnă și să te informezi înainte să o faci. La dezbaterea Eurovision, principalele familii politice europene își prezintă viziunea pentru viitorul Uniunii, prin cei cinci candidați la președinția Comisiei. Deci e un eveniment 2 în 1, ca și cum ai urmări Eurovisionul - unul care chiar ne poate influența stilul de viață și valorile - și o dezbatere prezidențială, în același timp. Și indiferent cât de insistente ar fi narațiunile eurosceptice, care încearcă să ne spună că nu contăm, de data asta România e în finală, alături de familia europeană. Putem pune întrebări și ne facem vocea auzită!”, spune jurnalista Ramona Avramescu, moderatoarea Ediţiei speciale pe care televiziunea publică o va transmite joi, 23 mai, în direct de la ora 16,00, la TVR INFO, și înregistrat, la TVR 1, de la ora 22,00. Este vorba despre dezbaterea candidaţilor la preşedinţia Comisiei Europene, organizată de Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU) în colaborare cu partidele politice europene și Parlamentul European. România va putea adresa o întrebare! Și va primi și răspunsuri. Principalii candidați care și-au confirmat prezența la dezbatere sunt: Walter Baier - Stânga Europeană, Sandro Gozi - Renew Europe Now, Ursula von der Leyen - Partidul Popular European, Terry Reintke - Verzii europeni și Nicolas Schmit - Partidul Socialiștilor Europeni (PSE).

Citit 1011 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2024 13:10

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de marr
    Sâmbătă, 25 Mai 2024 16:36
    86.124.203.***
    Da , dar Familia Europeana nu-ti ajuta cu/la ECONOMIE , lucrul care CREAZA bunastarea atat de dorita de romani . Asta tine de interior , de Guvern/parlamentarii romani . Fiecare lucreaza la propria economie ...Romania se pare ca NU VREA . Ai nostri Europarlamentari se duc acolo in 'Vacanta' .
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro