Cronica unui accident de cârcotaş

Cronica unui accident de cârcotaş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminica - zi ameţită pentru televiziuni. Mai ales pentru cele de ştiri. Duminica – ziua în care dacă o vedetă face accident rutier, gata, avem breaking news şi în loc de filmul de seară.

Eu nu ştiu cum să mă situez – în admiraţie faţă de un Pro Tv care a ajuns halucinant de repede la Timişul de Sus (locul în care Şerban Huidu, de la Prima Tv, tocmai comisese un accident în care muriseră doi oameni, iar soţia, cei doi copii şi bona lor, toţi aflaţi în maşina cârcotaşului, era duşi cu SMURD-ul la spital), sau în stupefacţie pentru drama străzii. De fapt, nu m-am hotărât.

Ei, ideea este că Pro-ul era acolo când o scoteau pe nevasta lui Huidu din maşină – iar femeia nu părea că fusese încarcerată, deci mişcarea era super-rapidă. Pro-ul îl filma pe Huidu ducându-se ultimul în ambulanţa SMURD, după ce băieţelul cel mic tocmai trecuse în braţele unui poliţist prin faţa camerelor. Că erau filmări profesioniste sau nu, asta nu pot să zic, dar dacă nu ar fi fost profi, poate că Pro-ul se simţea şi scria undeva, în vreo burtieră, „imagini trimise de un amator”.

Aşadar, unde stătea echipa Pro Tv sau cum s-a mişcat ea atât de rapid până la locul ştirii? Că tot vorbim de „viteză neadaptată la condiţiile meteo şi de carosabil”, ce ticălos este Huidu, bla-bla. A, Pro-ul cred că a stat la semafor ca să prindă ştirea asta, nu s-a năpustit ca nebunul pe DN 1, cu un reporter urlând pe post de girofar: „PÂRTIE! Avem subiect!”. Dar ce contează amănuntele. Sunt imaginile cu Huidu înmărmurit? Sunt. Îl vedem ştergându-şi ochii? Daaaa, îl vedem. Ia zi, mă, şi rating-ul ăla, să vedem - batem Antena? Hai că e mişto.

Citit 1752 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.