Brelocul cu ţâţe şi premierul breloc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bianca l-a caftit pe Chuck Norris. De câteva zile încoace, un nene dodoloţ care zice că a fost acu’ vreo „ţâşpe” ani iubitul Biancăi Drăguşanu, ne sufocă pe Kanal D cu povestiri din tinereţile divei de silicon. Auziţi aici, cică Bianca era aşa de fioroasă că i se spunea Nikita, spaima Petroşaniului. Mai rămâne să vină şi Chuck Norris să spună că l-a bătut de l-a zvântat Bianca, folosind tehnicile lui Jackie Chan!

* Breloc. L-am auzit recent pe Cristi Brancu spunând că ultima fiţă este brelocul viu – un peştişor sau o broscuţă închise într-o capsulă. Noi avem de hăt-vreme brelocul în formă de femeia cu silicoane, agăţată de cheia unei maşini de fiţe şi premierul – breloc (Emil Boc), aninat de cheia unei guvernări pierdute iremediabil. 

* Horoscopista istericoasă. O mai ţineţi minte pe Adela Lupşe cu răcnetele ei isterice „Vreau să sune telefonul! Acum! De ce nu sună telefonul?!”. Criza asta, contrafăcută sau autentică, i-a adus o porţie de celebritate efemeră. Pot să jur că la ceas târziu de noapte am văzut-o la televizor. Era, cred, pe Favorit Tv, vorbea singură. Nici măcar gripa care îi suguşase vocea nu o împiedica să îndemne poporul să o sune. Nu, nu ca să-i spună cuvântul magic care să-i aducă nuş’ce premiu colosal de prostit fraierii, ci ca să-şi afle viitorul.

De la cuvinte încrucişate de nervi, Adeluţa a ajuns la rubricuţa horoscop. Modelul de fraiereală e cam acelaşi: omul sună, plăteşte cât nu face, şi la schimb i se spune că o să-i meargă toate din plin în viaţă. După ce vreo zece minute am tot auzind-o insistând să fie sunată că are viitorul pe ţeavă, am surprins-o dialogând cu cineva. Faza tare este pe că interlocutor nu-l auzeam şi noi, ci numai Adeluţa în cască. Aşa că era foarte posibil ca duduia să joace dialoguri imaginare. Regret că am adormit şi n-am aflat cum îi mergea închipuitului cetăţean care sunase în miez de noapte să-şi afle soarta. Acu’ pe bune, cum ar suna viitorul în varianta isterică a Adelei Lupse: „O să-ţi meargă bine, fir-ai al naibii! Dacă vrei să ştii cum stai cu dragostea, mai sună o dată! De ce nu sună telefonul?! Sună acum!”.

Citit 1738 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.