Brelocul cu ţâţe şi premierul breloc

Brelocul cu ţâţe şi premierul breloc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* Bianca l-a caftit pe Chuck Norris. De câteva zile încoace, un nene dodoloţ care zice că a fost acu’ vreo „ţâşpe” ani iubitul Biancăi Drăguşanu, ne sufocă pe Kanal D cu povestiri din tinereţile divei de silicon. Auziţi aici, cică Bianca era aşa de fioroasă că i se spunea Nikita, spaima Petroşaniului. Mai rămâne să vină şi Chuck Norris să spună că l-a bătut de l-a zvântat Bianca, folosind tehnicile lui Jackie Chan!

* Breloc. L-am auzit recent pe Cristi Brancu spunând că ultima fiţă este brelocul viu – un peştişor sau o broscuţă închise într-o capsulă. Noi avem de hăt-vreme brelocul în formă de femeia cu silicoane, agăţată de cheia unei maşini de fiţe şi premierul – breloc (Emil Boc), aninat de cheia unei guvernări pierdute iremediabil. 

* Horoscopista istericoasă. O mai ţineţi minte pe Adela Lupşe cu răcnetele ei isterice „Vreau să sune telefonul! Acum! De ce nu sună telefonul?!”. Criza asta, contrafăcută sau autentică, i-a adus o porţie de celebritate efemeră. Pot să jur că la ceas târziu de noapte am văzut-o la televizor. Era, cred, pe Favorit Tv, vorbea singură. Nici măcar gripa care îi suguşase vocea nu o împiedica să îndemne poporul să o sune. Nu, nu ca să-i spună cuvântul magic care să-i aducă nuş’ce premiu colosal de prostit fraierii, ci ca să-şi afle viitorul.

De la cuvinte încrucişate de nervi, Adeluţa a ajuns la rubricuţa horoscop. Modelul de fraiereală e cam acelaşi: omul sună, plăteşte cât nu face, şi la schimb i se spune că o să-i meargă toate din plin în viaţă. După ce vreo zece minute am tot auzind-o insistând să fie sunată că are viitorul pe ţeavă, am surprins-o dialogând cu cineva. Faza tare este pe că interlocutor nu-l auzeam şi noi, ci numai Adeluţa în cască. Aşa că era foarte posibil ca duduia să joace dialoguri imaginare. Regret că am adormit şi n-am aflat cum îi mergea închipuitului cetăţean care sunase în miez de noapte să-şi afle soarta. Acu’ pe bune, cum ar suna viitorul în varianta isterică a Adelei Lupse: „O să-ţi meargă bine, fir-ai al naibii! Dacă vrei să ştii cum stai cu dragostea, mai sună o dată! De ce nu sună telefonul?! Sună acum!”.

Citit 1416 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2012 20:56

1 comentariu

  • postat de Hororscopista Marți, 28 Februarie 2012 18:45 Link la comentariu
    0
    0

    ...linia care uneste fruntea cu buza superioara si orizontala trecuta prin gaura de cercel reda unghiul IQ (Camper)Astia sunt norocosi(e) dar traiesc putin.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.