Sex şi ciocolată

Sex şi ciocolată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bat şi … biip ca maşina de cusut. „După un sex din acela sălbatic, un haida-bre, repede, da, s-ar putea să dai trei grame jos”, am auzit-o mărturisind la televizor pe Dana Săvuică. Şi fără să vreau, mi-a zburat gândul la replica unui politician de pe meleagurile noastre, care îmi explica fără bip-uri teoria americană despre sex: „bat şi f… ca maşina de cusut”. Ups! De la ce m-am luat? Ah, da, acum, dacă tot ne calcă vara înaintea primăverii, toate femeile încep să-şi facă griji pentru colăceii răsăriţi în jurul taliei, pentru celulita care s-a dezvoltat pe ici pe acolo prin părţile esenţiale, iar televizorul ne serveşte cu tot felul de diete miracol, una mai halucinantă/halucinogenă decât cealaltă.

Numai ce-o aud pe o vedetă efemeră precum păpădia că se jură: „Nu mănânc pâine, nu mănânc dulciuri, nu mănânc zahăr, nu consum sosuri, nu mănânc pizza…”. Ciudat. Şi să mor dacă se cunoaşte pe fundul ei aşa o dietă drastică! Nici nu se compară cu Dana Săvuică! Blonda e genul de femeie mişto care, la fel ca Mihaela Rădulescu, înmulţeşte anii din buletin cu tone de sex-appeal şi iese pe profit. Habar nu am ce dietă miracol ţine, dar eu una recunosc, mă îngraş numai cât citesc ambalajul sau eticheta de ciocolată. Şi până la coadă şi la urmă, dacă şi alde Jennifer Lopez, în varianta „nefotoşopată”, are celulită, aripioare şi ten gras din belşug noi, restul femeilor, de ce am fi mai „prejos”?

* Mustăcioara ei… pana corbului. Paparazii de la Kanal D au surprins-o în flagrant de mustaţă pe Elena de la Mandinga. Ca în balada populară, „mustăcioara ei, era ca pana corbului”, dar juna vedetă era mai preocupată de rochiţa insuficientă, care i se destrăma deja pe dânsa, ostenită de efortul susţinut de a fi trasă sistematic peste posterior.

* Mai bine cânta şarpele! Cu ditamai şerpoiul piton în cârcă, Andreea Bălan aproape că se sufoca încercând s-o imite pe Britney Spears. Realizatorii emisiunii au avut proasta inspiraţie să o lase pe Andreuţa să presteze live cu vocea. Greşit. Mai bine puneau şarpele să cânte…

Citit 2691 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.