Posteriorul doamnei Udrea „În gura” lui Badea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Roz şi dodoloţ. Era cât pe-aici să spun că Mircea Badea cel vajnic şi-a pierdut capul după fundul doamnei ex-ministru Elena Udrea. Nu, Badea nu şi l-a pierdut, ci l-a folosit intens pentru a analiza „en gros” zona cu pricina a politicienei PDL, mărturisind singur: „Sunt cu căpuţul că mă uit la fundul dnei Udrea şi trebuie să mă dau mai în spate ca să-l cuprind pe tot”. Faza s-a petrecut în toată splendoarea „În gura presei”, pe măsuţa lui Mircea Badea unde, într-o poză tabloidă, Elena Udrea îşi prezenta roz şi bine… conturat, dosul. Tabloidul cu pricina o surprinsese pe doamna Udrea intrând la coafor, şi remarcase că SPP-istul care o însoţea a rămas cu privirea fixată în zona posteriorului udresc, vrăjit de privelişte. „Prieteni, oriunde s-ar fi uitat, tot în zona fundului era, pentru că era aproape şi fundul uită-te cât e în poză. Acesta se uita în drâmbă, în cel mai bun caz după geantă”, a comentat Micea Badea.

* Piţi. Da’ rău! Vă mai amintiţi de vremurile în care Elena Udrea umbla în rozul acela piţiponcesc, numit de stilişti „fucsia”? Rozul acela turbat care te râcâie pe retină şi îţi creşte glicemia în sânge?! Ei bine, vremurile s-au întors, dar la modul negativ. Doamna Udrea a zvârlit din augustele picioruşe pantofii cu tocuri cui de 15, a lepădat fustele ţipătoare (la propriu şi la figurat) şi pantalonii mulaţi mai mult decât e cazul pe silueta ei şi s-a îmbrăcat sport. Treningul fucsia, cam strâmtuţ şi cu turul blegit şi balerinii fuseseră potriviţi cu o geantă Hermes de mii de euro. „Fostul ministru al Dezvoltării Regionale… a, de asta mă, o anumită regiune a doamnei Udrea a suferit dezvoltări. Prieteni, cât e doamna Udrea aici? Şi ca nu cumva să ratăm dimensiunile urieşeşti, şi-a pus şi balerini. Şi-a zis: «cum să fac eu să par mai bondoacă, mai doapă, mai dudulană? Să-mi pun nişte balerini!» Bravo! Uită-te talia… talia unde-ar trebui să fie?”, a spus băşcălios Mircea Badea.

* O fi trucaj! Vajnicul antenist a admis însă că poza cu posteriorul ar putea fi trucaj. Că aşa a păţit şi cu Eba care l-a sunat într-o zi - singura dată când am vorbit cu fiica prezidenţială – şi despre care spusese că pare rubensiană. Şi l-a sunat să-i spună că erau pozele trucate! „Poate că în realitate este o minunăţie aşa cum ne-o prezintă toţi leşinaţi, vai, dar ce bunăciune, n-am mai văzut aşa ceva”, a sfârşit Badea. Poate.

Citit 2995 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.