Sânii lui Luciu, pumnii lui Bute şi virgina de la Eurovision

Sânii lui Luciu, pumnii lui Bute şi virgina de la Eurovision
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Să-mi dau cu crosa-n silicoane! Bine, ştiam că poporu’ nostru se pricepe la fotbal şi la politică, da’ mi-a scăpat că suntem doxă şi de box! Am crezut că nu aud bine când sâmbătă, aşteptând să-nceapă Eurovisionul mi-a ajuns la ureche un promo de pe Realitatea Tv cum că Nicoleta Luciu va comenta meciul lui Bute. În prima fază m-am gândit că-şi pune poate sportivul silicoane, de vine Luciu cu părerea-n decolteu.

Cu sufletul la gură am aşteptat să înceapă celebra emisiune, ca să aflu ce comentarii pugilistice emite diva. Nu m-aş fi minunat – prea tare! – dacă ar fi fost invitată să comenteze vreun meci de hochei, dat fiind că e familiarizată cu subiectul. Dar la box, nu le dă nimeni o rangă, pardon, o crosă combatanţilor, ca să se croiască în cap şi la ficaţi cu ea. Dacă eram la vreo gală de K1, poate că Nicoleta Luciu putea să-şi fâţâie superba făptură dezgolită, anunţând runda următoare.

Dar la meciul de faţă nu s-a pus problema. Recunosc că Nicoleta Luciu a reuşit să mă emoţioneze când l-a întrebat pe unul din apropiaţii lui Bute dacă Lucian a plâns după meci. Nu de durere, de nervi! Mai rămânea să-i recomande o partidă de shopping şi o îngheţată cu extraciocolată. Şi eventual mani-pedi şi un coafat. Ştiu că sunt rea. Însă recunosc că printre atâţia „specialişti” în meciul pierdut al lui Lucian Bute, Nicoleta a fost singura care a făcut afirmaţii de bun-simţ şi n-a prezis nici finalul carierei pugilistice, nici vreo revenire spectaculoasă. Eu zic că Bute ştie mai bine ce are de făcut mai departe, nu trebuie să ne dăm noi cu presupusul. Şi faptul că e un mare boxer nu i-l ia nimeni. Dar propun o reconstituire a meciului cu alde Froch cu Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu în rolurile principale!

* Fecioară şi nefericită. „Virgină la Eurovision” era titlul ştirii de pe România Tv în care rezultatul mediocru din competiţie era pus pe seama condiţiei… feminine a cântăreţei. Păi, la cântat se folosesc coardele vocale şi plămânii, nu alte coarde… Şi să mă scutească toţi neterminaţii precum Viziru şi Mititelu care o spurcă pe Elena pe motiv că n-are voce şi talent. Băi „profesioniştii” lu’ peşte, voi câte Eurovisioane aţi câştigat, ca să vă daţi cu părerea? Huo!

Citit 2823 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.