Amanta lui Piţi şi calul troian

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* (Ţâţ)Iliada. Dacă ar mai fi trăit Homer în zilele noastre, probabil că în loc de Iliada ne oferea „Ţâţiliada” şi, eventual, „Odiseea” sânilor siliconaţi care ni se tot umflă pe televizoare. Prinsă între pumnii lui Bute şi cu euforiile Eurovisionului, iaca am ratat ultimele ştiri din categoria un decolteu pentru fiecare (im)potent fotbalist sau antrenor. Vica Blochina a încercat să-i vâre „calul troian” în suflet şi în izmene fostului amant Piţi, afişându-şi la Kanal D „noile achiziţii”.

Fosta balerină a şi povestit cum a fost ea să-şi schimbe bandajele la clinică împreună cu fiul ei care a întrebat-o uimit dacă acolo şi-a făcut mama lui „ţâţe mari”. E bine să fie obişnuit de mic cu chestiile astea, ca să nu aibă uimiri sau surprize când s-o face băiat mare. E drept că pruncul a sperat şi el o să i se întoarcă mama de la spital cu un bebe mic. Iaca a venit cu doi… mai mari. Dacă aş spune eu ce părere am despre noua platoşă de silicon a fostei amante a lui Piţi aş trece drept pizmaşă. Aşa că o să-l citez pe Cristian Brancu: „Şi-a pus silicoane mari ca să-i ţină umbră la vară”. Interesant este că şi-a făcut investiţia pentru unu, dar o să se bucure de ea altul, tot din zona „cu şutu-n chişcă”.

* "Lubeniţă, pepene, dragi ni-s nouă… ţâţele". Şi ca să închei sutienul, ptiu! subiectul, o să mai spun că din poezia „M-am iubit, am născut, ce-mi rămâne de făcut?”, Laurette vrea să-şi schimbe silicoanele cu unele mai mari, potrivite pentru statutul ei matern. Adică să treacă de la mere altoite, direct la lubeniţe. „Sânii mei nu se mai uită în sus, se uită în jos. Dacă se poate, vreau să le întrec pe Nicoleta Luciu şi Adina Barbu”, a declarat frumoasa de ciocolată pe la televizoare. Bun! Măcar să le opereze în direct, ca să avem şi noi ceva nou de bârfit!

* Jos fariseii! De când mă ştiu n-am suportat niciodată fariseii! Farisei mi se par cei care până acum dădeau în clocot de grija „Unde ţinem noi Eurovision 2013?!” şi acum ţipă că Elena de la Mandinga n-are voce şi că „Zaleilah” e o manea. Păi staţi, fraţilor, da când a plecat spre Baku, nu ştiaţi câta voce şi talent are? Că doar nu şi le-a uitat în avion, sau în taxi şi-a cântat (cu) ce-a găsit prin poşetă.

Citit 1930 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.