Conspiraţia sexului în fanteziile Tribunului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Priapismul oral al lui Vadim. Pe vremuri, totul, indiferent ce ar fi fost întrebat tribunul PRM Vadim Tudor, de la preţul pieţei la barabule şi până la aselenizare, de la răpirea Basarabiei şi până la pasiunile intime ale fostului preşedinte Emil Constantinescu, totul, dar absolut totul era o conspiraţie. În spate, ungurii, americanii, evreii, ruşii sau mai ştie cine.

Şi ca un Superman atotputernic, Vadim - deconspiratorul de conspiraţii şi salvatorul! De o bună bucată de vreme, discursul tribunului Vadim nu se mai învârte în jurul lui Traian Băsescu ori al şovinismului, ci în jurul prohabului său. Fie că se află pe canapeaua lui Capatos, fie că e musafir la Kanal D, tribunul simte nevoia să-şi arate… ce ne-a arătat actorul Claudiu Bleonţ la o conferinţă de presă fără pătrăţel roşu. Lăsând la o parte umorul vadimist şi ironia şfichiuitoare, vecină cu insulta şi calomnia, mă întreb dacă nu cumva potenţa intelectuală a politicianului şi-a găsit drept (epi)centru al seismelor sale mentale, bărbăţia.

* Femeia şurub. Recunosc, până aseară ştiam doar de femeia şnur. Tribunul a adăugat la colecţie „femeia şurub” lansându-se într-o tiradă la adresa Israelei: „Vreau s-o posed sălbatic. E preferata mea pentru că o poţi duce cu magnetul că are şuruburi la toate încheieturile”, a spus Vadim Tudor. Curajul politic s-a oprit când a fost întrebat cum i se pare Monica Tatoiu . Tribunul şi-a muşcat buzele, temându-se parcă să spună adevărul, cârmind apoi discuţia către Ana Aslan. Pentru ca apoi să spună că a fost cu amanta ministrului de externe al Austria, care îi spăla cămăşi la hotelul studenţesc, „şi eu, un cioban din Carpaţi, un măgar,l am profitat de organismul ei”.

La scena „eu, în tinereţea mea, nu cuceream femeile cu sexul meu. Eu fac sex cum făceau şi anticii. Au fost zile când mă culcam cu trei femei pe zi, câteodată cu patru. Şi nici nu îmi plăcea să fac reluări”, am simţit nevoia să schimb canalul şi să aflu ce afaceri imobiliare croşetează Simona Sensual. Priapismul verbal al tribunului nu m-ar intriga atât de tare dacă până acum s-ar fi manifestat precum vreun Mazăre sau Mădălin Voicu, şi nu ar fi pozat în familistul perfect...

Citit 1661 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.