Reginele boxelor vin din Galaţi

Reginele boxelor vin din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sexy, energice şi talentate. Numai să îndrăznească să mai spună careva că n-avem fete sexoase de să rupă gura poporului în Galaţi! Puzderie de gălăţence, una mai sexy şi mai talentată decât cealaltă, s-au înscris în competiţia pentru „Regina Boxelor” în matinalul Antenei 1. Răzvan şi Dani aproape că şi-au frânt gâturile (de admiraţie) uitându-se de jos în sus la graţiile cocoţate pe boxe, dornice să-şi unduiască trupurile semi şi foarte dezgolite, pe ritmuri de club. Bătălia a fost strânsă, mai ales că premiul în sine este sinonim cu celebritatea: un contract de colaborare pentru emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” pe durata a două săptămâni, în cadrul filmărilor pe litoral, plus o mie de euro net.

Adică, pe româneşte, două săptămâni de distracţie maximă la mare, vacanţă, soare şi şansa ca tot poporul să te soarbă din priviri în vreme ce dansezi pe boxe! Faza şi mai tare este că două dintre gălăţence, una de 19, cealaltă de 17 primăveri, au fost alese în rândul semifinalistelor şi eu zic că una dintre ele are şanse maxime să fie declarată „Regina boxelor”.

În vreme ce frumuseţile gălăţene îşi croiesc drum către succes Roxana Vancea, vecina titulară, a intrat în con de umbră… la propriu, după ce una dintre „prinţesele” boxelor a depăşit-o cu un centimetru la circumferinţa bustului. Cum decolteul este titularul de contract cu Neaţa, n-o văd deloc bine pe duduia Vancea. Până una alta, domnilor, susţineţi frumuseţile locale în competiţia boxelor anteniste. Şi cârcotaşelor, să nu v-aud cu mizerii de genu’ „Parcă nu erau destule piţi la teve, trebuia o nouă promoţie?!”. Până la coadă, „Reginele Boxelor” dansează, nu îşi caută celebritatea pe cardurile şi în vestiarele fotbaliştilor! Am zis!

* Prostia, mai tare decât frumuseţea! Ca să rămân tot la Galaţi, o să vă spun de Vladimir Drăghia, burlacul alungat din făcătura aia de emisiune a lui Bote, pe care l-am văzut recent la „Agentul VIP”. Întrebat despre o fostă asistentă a lui Capatos, Eva Kent, Drăghia a replicat în stilul în care a făcut-o până să-l măture Antena din emisiune: “Am cunoscut-o înainte să fie Eva Kent şi era superbă. I-am şi spus: «Este singura persoana a cărei prostie i-a depăşit frumuseţea»”. Auu!

Citit 2729 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.