Mic, mic, da’ tot a putut!

Mic, mic, da’ tot a putut!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pizza cu topping de demisie. Elena Udrea a demisionat în timp ce era la masă, îmi şuieră pe la ureche o ştire. Adevărul este că la cât de dodoloaţ… pardon, la cât de bine s-a „împlinit” ex-ministresa, o masă demisă pică bine. Mă gândeam c-ar trebui să-i iau şi eu exemplul şi să demisionez de o masă în fiecare zi. Când ridic privirea din castronul cu salată din care mă înfruptam fără mustrări, văd la televizor altă aia: „Demisie cu pizza în gură”. Ah, Elena Udrea a demisionat de la şefia PDL în timp ce mânca pizza. Deci se săturase. De şefie, nu de pizza. Eu una mă mir cum de putea să mai mănânce, şi cum de nu i-au stat în gât rezultatele acre ale alegerilor locale, incomparabile cu alea obţinute pe vremea când portocalii nu se înverziseră. De disperare. Demisia ca demisia, da’ oare ce topping preferă Elena Udrea? La pizza.

* În mandatul gol. O fi el mic la stat, l-or fi dat la televizor în mandatul gol de premier şi cu Guvernul în vine, da’ uite c-a putut! Emil Boc e primar la Cluj. Ţineţi minte sloganul pe care Băsescu i l-a pus în spinare (că la gât n-avea cum) lui Petrică Roman: „El poate”. Uite că Boc a putut! PDL-ul şi Elena Udrea nu prea mai pot.

* Blondă. Văd că e blondă, da’ asta nu mi se pare deloc o scuză! Oare şefii de la România Tv au auzit-o vreodată pe fătuca blondă care comite gafe peste gafe în timp ce ne bâlbâie dimineaţă de pe prompter ştirile mondene. Săracu’ Adrian Daminescu! Dama de la România Tv a spus că artistul a fost în pragul sinuciderii atunci când a suferit de pe urma morţii mamei sale şi a despărţirii de PARTENERUL de la acea vreme. Că blondina s-a corectat ulterior şi a spus că Daminescu are o soţie, chiar că n-a mai reparat nimic. Pe urmă avea să şi-o ia, la fel de nevinovat, bietul Damian Drăghici, despre care am aflat că e mai nou consilierul premierului Victor Ponta şi că a ajuns celebru în Grecia după ce a cântat „pe străzi şi în CUPLURI”. În ce? Doamne iartă-mă, părea om serios... Prompterista revine şi zice că Drăghici a cântat în cluburi. Mda! Bizar este că n-a dat nicio bâlbuţă atunci când a vorbit despre suspiciunile că Bianca Drăguşanu ar fi însărcinată cu un prinţişor, şi că dacă ar fi aşa, prinţul Adrian Cristea s-ar aşeza în genunchi şi i-ar săruta burtica. Puţină lămâie, vă roog!

Citit 1857 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.