Pepe, cadâna şi piţipoanca

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Ţâţe de-mprumut. „Sunt ai tăi?”, a întrebat-o mai uimită decât în faţa celei de-a opta minune a lumii, Mădălina Pamfile, pe dansatoarea din buric Mona Constantinescu, fosta vedetă a Taraf Tv. Ochii Mădălinei se făcuseră cât oul de struţ de admiraţie/adoraţie, încercând să cuprindă sânii voluptoşi ai Monei. „Nu, i-a luat de la o vecină când a plecat”, a răspuns mucalit Păcătosul de Capatos. Ca fapt divers, pot să vă spun că Pamfiluţa se află în plin bac şi tocmai a luat excelenţa la competenţe orale, ptiu, verbale.

E drept, nu-şi mai amintea exact ce subiect i-a picat şi ce-a fost întrebată, nici măcar cum îl chema pe amărâtul acela de scriitor despre opera căruia a vorbit, dar ştia cu precizie că s-a pregătit pentru examen: a făcut băiţă şi s-a epilat. Asta între două „dezacoarde”, ptiu, dezacorduri gramaticale că doar a terminat liceul la/în particular şi acordul dintre subiect şi predicat mai poate fi up-gradat, că-i la modă. Revin la subiectul de bază, sânii imenşi pe care dansatoarea (aşa şi-o fi zicând?), Mona a avut grijă să şi-i pună în valoare într-un costum de cadână fugită din seraiul califului. Noroc că a avut grijă ca în pauza publicitară să-şi schimbe rochia cu care venise cu sutienul mărgelat de piţipoancă, altfel chiar n-aş fi recunoscut-o.

* Clanul Pastramă. Înainte să vă spun de ce-a venit Mona la „Un show păcătos”, permiteţi o întrebare: mai e careva din marele clan Pastramă, cu care s-însurat Pepe, care încă nu e celebru la televizor? Ca să ştiu ai cui chiloţi mai sunt de limpezit la televizor. Revin la Mona ca să vă spun că a venit la tv să spună cum, într-un club, cumnatul lui Pepe i-a vorbit foarte urât, s-a comportat ca un ”bădăran”, iar soţia lui Pepe tot la ea s-a uitat urât considerând că ar avea ceva cu cântăreţul. „Mi-a spus că ştie el că vreau să mă ... cu Pepe. Foarte urât. Pepe să-şi ţină cumnatul în lesă”, a zis Mona.

Logic, Pepe habar n-avea de scandalul prefabricat, dar preventiv şi-a cerut scuze. Pe bune, cum ar putea cineva să-şi ţină rubedeniile, fie şi prin alianţă, în lesă?! Şi doi la mână, dacă mie mi se pare că într-o imagine la tv, Raluca lui Pepe s-a uitat urât la mine, tre’ să vin să mă plâng prin emisiuni! Stupid.

Citit 2795 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.