Referendumul a fost tanga

Referendumul a fost tanga
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Chiloţeii mei, mai frumoşi decât ai tăi! De când Răzvan şi Dani au plecat în vacanţă, în emisiunea de rezervă „DimiNeatza” doar bucătarul Vlăduţ nu ne-a arătat (deocamdată) chiloţeii, în rest cam toată lumea prestează cu entuziasm poalele-n cap. Deunăzi, Roxana Vancea nu ştia cum să-şi bombeze pieptul mai bine ca să ne-arate chiloţii dantelaţi cu margini ciufulite la televizor. Ruxandra, pe post de Răzvan, face şi ea ce poate cu nişte pantalonaşi minimali pe sub o bluzică baby doll. În vremea asta, în rol neconvingător de Dani, Marian Duţă le încuraja: „Uşor penibil, dar sunteţi pe drumul cel bun!”. Al audienţei cu aţa-n fund, desigur!

* Baie de voturi. Dacă Sânziana şi duduia Traşcă m-au îndemnat să votez, Sensuala mi-a dat sugestii ce să port la votare. Am auzit dimineaţă, la ştirile mondene că, încă de sâmbătă seara, Simona Sensual şi-a ales cu grijă costumul de baie pe care să-l poarte cu ocazia referendumului de demitere a şefului statului. Oau! Şi-o fi asortat aţişoara principală cu ştampila, cu tuşul, cu cartea de identitate ori cu situaţia maronie rău a guvernării?

* Implant de/în fund. Aţi mai văzut vreun bărbat să se sperie de sânii unei femei? Ei bine, da, Mona, dansatoarea din buric a reuşit să-l bage în fibrilaţii pe nedomolitul Serghei Mizil: „Asta e mai mult ţâţe decât femeie! Dacă îţi dă un sân peste ureche, faci otită!”, a comentat pitorescul personaj moden. Faza tare este că pieptul ce stă să explodeze şi graţia unduirii din buric nu-i sunt suficiente trupeşei cadâne. Am aflat de la „Acces Direct” că Mona vrea să-şi dubleze calităţile cu implant de fund! Adică să-şi vâre silicoane într-însul! Eu simt parcă nevoia unei rezecţii. De creier! În lumina tuturor acestor întâmplări, trag concluzia că am avut parte de un referendum tanga. Degeaba ne jenează aţa, ştiţi voi unde..., dacă materialul a fost prea mic.

Citit 1874 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.