Atenţie, bărbaţi! Lesbianism? Nu. Piţiponceală!

Atenţie, bărbaţi! Lesbianism? Nu. Piţiponceală!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Gândaci, prostituţie, jeg. Ştiu, sună al naibii de românesc! Nu era de-ajuns că am văzut-o aproape goală pe fiica Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru, dansând ca o paţachină la bara de striptease! Acum trebuia să-l cunoaştem şi pe administratorul blocului în care locuieşte, un individ bătrâior, văduvoi, lingându-şi libidinos buzele, recunoscând că a fluierat-o şi-a invitat-o pe Ioana pe la el „să se joace amândoi”! Şi care acum o acuză de la „Acces direct” în jos la „Un show păcătos” c-ar fi organizat un tractir în apartament şi s-ar ţine de prostituţie. Şi că ar fi avut o aventură cu, fie-i ţărâna uşoară şi memoria senină, actorul Nicu Constantin! Iar ca să fie filmul horror complet, am mai avut parte şi de o incursiune în jegul numit apartament, în care locuieşte fiica artistei, tulburând liniştea gândacilor care se plimbau relaxaţi, la ceas de noapte, pe pereţii coşoviţi ai bucătăriei. Brrr! şi Câh! Fără jenă o spun, chiar arăta ca unul dintre apartamentele filmate la emisiunea „Curat Murdar” de la Prima Tv.

* Se sărută fetele. Mihaela Rădulescu şi Daniela Nane au fost primele vedete care s-au sărutat incitant şi răvăşitor (pentru sufletele masculine), pe coperta revistei „Tabu”. De la sărutul cu pricina, inspirat de gestul Madonnei de a se săruta cu Britney Spears şi Christina Aguilera, s-a ajuns deja la o modă generalizată. Dar misterul şi senzualitatea s-au spulberat. A devenit deja o fiţă obligatorie printre piţipoancele notorii sau anonime, să se pozeze sărutându-se, de parcă ar fi pierit toţi fotbaliştii, pardon bărbaţii, de pe lumea asta! Kanal D şi Antena 1 au făcut deja un top al fetelor care au sărit franţuzeşte pârleazul în tabăra cealaltă şi-au ţucat buze la fel de botoxate ca ale lor. Andreea Tonciu s-a pupat cu Simona Traşcă, Bianca Drăguşanu cu Daniela Crudu, Pestriţa cu Natalia Mateuţ, iar Rose Marie Florescu şi Oana Lis cu cine-au găsit. Domnilor, e timpul de-o revanşă. Iaca, Bote s-a pupat deja cu un model masculin care-i poartă chiloţii. Ăia pe care i-a creat, nu pe-ai lui din garderob. Voi ce-aşteptaţi. Curaj! Cine îi urmează primul exemplul?

Citit 4937 ori Ultima modificare Joi, 04 Octombrie 2012 23:39

3 comentarii

 • postat de catalin
  Joi, 18 Octombrie 2012 16:23
  Dar tu cu cine te-ai saruta? sparge gheata si da-ne exemplul feminin de Galati pe care poate c multi il asteapta!
  Cu fotografia ta, sarutandu-te pe pagina inati a ziarului, ai scoate publicatia din dezmorteala si ai merita sa te ia Marian Baila coactionar! Cred ca ai face istorie!
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Vineri, 05 Octombrie 2012 20:53
  anca, daca tu ai ales poza vreau sa-ti spun ca ai gusturi bune in materie. multumim.
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Vineri, 05 Octombrie 2012 11:47
  imi place smechera poza
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.