Fluturaşul dintre picioare şi penele de pe spinare

Fluturaşul dintre picioare şi penele de pe spinare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bombe, petarde, pocnitori. „Domnişoară, mama ta e teroristă?” - „Nu, de ce?!” - „Pentru că tu eşti o bombă!”. Ce ziceţi de astă metodă de agăţat? Habar n-am dacă o fi deja răsuflată, dar mie zău că mi-a plăcut. Nu, n-am fost eu „fitilul”, ci Anda Adam, care a povestit la teve scena de mai sus. N-aş spune că Anda Adam e o bombă, sunt prea multe bombiţe, petarde şi pocnitori care trosnesc prin tabloide. E mai degrabă o artistă interesantă, atrăgătoare, dar care dacă va continua să-şi mai decoloreze părul în asemenea hal, o să i se înalţe fruntea până la ceafă. Rămân la părerea mea că brunetul natural o avantaja net!
* Tragi cu puşca nu ia foc, fluturaşu-i cu noroc! Căsnicia sau, după caz, amantlâcul de lungă durată se dovedesc adesea un soi de cocon în care femeia intră ca o omiduţă interesantă mai mult prin bărbatul în care „se înfăşoară”, şi din care iese o minune de vedetă-fluturaş. Cel puţin aşa remarc în ultima vreme de când fostele amante şi fostele neveste necredincioase umplu televizoarele la ceas de seară. O las la o parte pe fosta ţiitoare a lui Piţi şi mă refer la Sylvia, fosta nevastă a lui Andrei de la „Alb Negru”, care, mai nou, şi-a transformat coama blondă într-o claie roşcată, şi are propria emisiune la Euforia Tv: „Povestea unui tatuaj”. Aşa am aflat că duduia este o adevărată fană a fluturaşilor, pe care şi i-a tatuat în fel şi chip, unul dintre ei fix în zona inghinală. Cică taman fluturele dintre picioare i-a purtat noroc şi-a ajuns să prezinte producţia tv. Mai nou, Sylvia a trecut de la desene la scriituri, tatuându-şi pe coaste un citat în care tot despre fluturi e vorba. Acum pricep şi eu de ce unii bărbaţi spun că unele femei pot fi citite, altele nu. Depinde pentru câte citate le ajunge pielea… N-aş putea să spun că emisiunea a fost proastă, cel puţin în prima jumătate în care o doamnă ajunsă în floarea vârstei şi-a tatuat pe spinare două aripi uriaşe. A devenit, după cum mărturisea, propriul ei înger. Mă rog, nu mă bag în treburi biblice, dar eu ştiam că aripile ţi le dă Doamne-Doamne, nu ţi le faci tu singură. Dar cine-s eu să judec un tatuaj? Fie el şi cu pene îngereşti…

Citit 1968 ori Ultima modificare Vineri, 05 Octombrie 2012 23:23

3 comentarii

 • postat de mary
  Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 15:23
  Anca are ciuda pe femeile astea frumoase-modele care castiga bani frumosi din vanzarea imaginii si de aia le musca de k.u.r** ca nu o baga si pe ea un footbalist cu bani si fara creier in seama...dar nu are fata si stiti cum e cu "vulpea cand nu ajunge la miere"...ar vrea si ea, saaracaaaa!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bor masina calugareasca
  Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 07:55
  Are ,are 'flexapeal" de 320
  0
  0
  Raportează
 • postat de NOI
  Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 04:10
  In imagine Anca Melinte,straduinduse din rasputeri sa mai scrie un articol.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.