De la stânga la dreapta, vă prostituaţi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ptiu drace, vă aliniaţi (silicoanelor)! Asta voiam să zic. „Nu-i întreba cum au făcut primul milion”, aşa sună una dintre regulile de aur când e vorba de milionarii/miliardarii zilelor noastre. Bag seama că acelaşi mister planează şi asupra milionarelor care ne bântuie ecranul televizoarelor în ţinute care mai de care mai sumare, iar dacă se poate doar într-o aţişoară. Mai e vreo vedetă de prin showbizul ăsta dezmăţat, despre care să nu fi vuit ştirea că s-a prostituat? Da, ştiu, unele dive mâncătoare de seminţe ies sistematic pe ecran ca să-şi menţină sau crească tariful. Dar acum văd că ne inundă tot felul de dezvăluiri din juneţea năbădăioasă a damelor care au făcut la viaţa lor şi altceva decât scandal. Sunt sătulă de bârfele că Ana Maria Prodan şi-ar fi vândut graţiile pentru vreun trening supraelastic! Iar acum Vadim urlă cât îl ţin bojocii cum că şi Oana Zăvoranu ar fi făcut amor pe bani, fiind scoasă la produs de pe băncile liceului! Mi-era şi milă şi silă s-o văd pe biata coana Zăvoranu abia mişcându-şi kilogramele, să se jure că Oana a sărit pârleazul fecioriei la opşpe primăveri şi-un pic. Şi că Vadim e un porc, ceea ce ne spusese deja fie-sa.

* Chiloţi cu ţinte. La cât de mare şi de bine reprezentat în spaţiu este, parcă nu-ţi vine să crezi că lui Cabral i-ar fi frică de ceva. Ei bine, îi este! De ţintele nevesti-sii. După cum a mărturisit Cabral, pasiunea, ca să nu spun obsesia Andreei Ibacka pentru ţinte a crescut progresiv. Şi-a luat poşete cu ţinte, papuci cu ţinte şi mai nou, balerini cu ţinte, pe care Cabral a avut neşansa de a călca ferm, încălţat doar cu şosetele. Auu! „Mie frică, dacă vine cu chiloţi cu ţinte”, a mărturisit Cabral. În cazul acesta îi recomandăm o pereche de boxeri pneumatici!

* Iubitu’ lu’ Ghenea. Nu v-aţi uitat aseară la televizor pe Antena 1? Habar n-aveţi ce-aţi pierdut. Un film în care joacă iubitul Mădălinei Ghenea! Da, de „300 Eroii de la Termopile”, cu Gerard Butler în rolul principal e vorba. Săracu’ Butler, nici nu ştie ce-a fost şi ce-a ajuns!

Citit 2018 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.