Sex, ţâţe sau moarte? Ce se vinde mai bine

Sex, ţâţe sau moarte? Ce se vinde mai bine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ţonţoroi cu mortul pe masă. Gata, iar a început ţonţoroiul la televiziunile de „ştiri”. Iarăşi vor veni reporterii să numere lacrimile văduvei îndoliate şi suspinele fiului, să măsoare înălţimea durerii şi profunzimea gropii în care se afundă, tot mai mult umanitatea noastră. E adevărat, am pierdut un actor genial, Şerban Ionescu, dar s-a stins o suferinţă poate mai chinuitoare decât crucile pe care le purtăm noi, cei rămaşi în viaţă. Din nefericire, şi această pierdere se va transforma într-un crud spectacol mediatic în care o altă actriţă extraordinară, Magda Catone, se va „înfrunta” cu o presupusă amantă, la căpătâiul unui artist aşa cum România NU mai are. Şi toată nebunia asta, mă face să mă întreb dureros, într-o vinere neagră: ce se vinde mai bine pe tv: moartea, sexul sau ţâţele goale?
* Isterie dionisiacă. În ce le mai dezbracă Bote pe fătucile de la „Next Top Model”?, aşa mă întrebam deunăzi butonând de zor telecomanda. Dacă minorele au bafta de a mai purta o aţişoară-n dos şi-o paietă pe sfârcuri, goliciunea majorelor, acoperite doar de un machiaj se crăcănează fără prejudecăţi. Nu ştiu ce-i cu pornirea asta dionisiacă a lui Cătălin Botezatu, cert este că de la începutul sezonului nu avem parte decât de Eve, Afrodite, statui greceşti, sirene şi alte pretexte similare în care duducile pozează de zor încolăcite de „Adonişii” - fotomodeii creatorului de chiloţi cu push-up. Că una dintre fete habar nu avea ce-i aceea o reverenţă, dar o executa cu elan aiurea-n tramvai, e deja altă discuţie. Mai interesant este că uneia dintre modele i se pot număra deja de la distanţă coastele, iar alteia i se spune sistematic să slăbească în vreme ce prin faţă i se perindă tot soiul de bunătăţi. Numai model să nu fii!
* Silicoane de iarnă. „Ţi-ai pus silicoanele de iarnă”, întreba insistent alde Capatos privind atent în decolteul Danielei Crudu. „Toată lumea se întreabă dacă mi-am schimbat silicoanele”, s-a plâns Cruduţa. Cine ştie, s-or  fi "avântat" de la frig!

Citit 3200 ori Ultima modificare Vineri, 23 Noiembrie 2012 18:59

1 comentariu

 • postat de alfi
  Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 16:52
  eu stiu de unde ni se trage cultul televizorului: de la faptul ca nu stim sa ne plimbam

  !
  ca un om caruia i-a fost dat la batranete sa vada europa mi-am dat seama ca vesticii pur si simplu ignora televizorul!
  nu se uita!
  isi iau bicicleta,masina,rolele,trenul etc si pleaca!
  au si ce vedea !
  nu ca noi n-am avea!
  dar televizorul a fost si ramane pentru multi dintre noi,a 8-a minune!
  sa vezi tu in casa ta oameni importanti si cate si mai cate!
  tatalui meu ,Dumnezeu sa-l odihneasca ii era rusine sa se dezbrace cu televizorul deschis!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.