Despre amantele morţilor, numai de bine

Despre amantele morţilor, numai de bine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Armăsar pe năsălie. Cât timp şi-a purtat cumplita boală cu demnitate, s-a zbătut între viaţă şi moarte, şi a stat întins pe năsălie, regretatul Şerban Ionescu a apucat să fie mai mult „amantul” Irinei Lehan şi „fostul soţ” al Magdei Catone, decât artistul incontestabil peste care s-a tras definitiv cortina. Nici n-a apucat să se aşeze bine pământul peste sicriul lui, în cimitirul Bellu, că televiziunile dezlănţuie circul total, iar viaţa personală, intimă, a artistului a intrat la autopsie şi expoziţie.

La ceas de seară, la Kanal D, aveam să aflu din gura actorului Claudiu Bleonţ că Şerban Ionescu era un armăsar pe care Magda Catone nu putea să îl ţină numai în grajdul ei. Şi că relaţia conjugală dintre cei doi mari artişti nu era divizibilă cu doi, ci cu patru… E adevărat, artiştii, ca oamenii atinşi de geniu, au demonii lor, au patimile lor şi arderile lor, adesea greu de înţeles pentru cei făcuţi să trăiască în pereche unică sau care fac din pretinsa moralitate o platoşă în calea înţelegerii. Măcar lăsaţi-l să se odihnească!, îmi venea să strig către cei care ciuguleau amănunte şi picanterii din viaţa unui OM. Ieri dimineaţă, a sărit la mine altă veste, că amanta actorului s-a mutat cu mama acestuia. Despre amantele celor care-au trecut în nefiinţă, numai de bine.

* Mamă, ce înghesuială în pat! Mă „prăpădesc” de drag după bărbaţii şi femeile care se identifică public cu „fostul iubit” - „fosta iubită”, ca şi cum ar fi o prelungire a buletinului de identitate. Ei bine, televiziunile neelectorale dezbăteau ieri două subiecte de maximă imortanţă: despărţirea Antoniei de soţul ei şi cuplarea Rocsanei Marcu, actriţă şi cântăreaţă, cu Gabi Bădălău. Care, Bădălău, se ştie, a fost iubitul Ramonei Gabor şi al Adelinei Pestriţu. Dacă punem la socoteală că Rocsana are două fete cu doi taţi diferiţi - bravo ei că şi-a asumat această misiune singură! - şi trecutul amoros-vedetos al lui Bădălău, mamă ce înghesuială iese în patul lor!

Citit 2384 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.