Ţâţele ucigaşe frâng gâtul maneliştilor

Ţâţele ucigaşe frâng gâtul maneliştilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

* Ţâţzilla în acţiune. În sfârşit o pereche de ţâţe/silicoane mari care fac şi altceva în afară de a se expune de dragul priveliştii! Aşa mi-am zis când am văzut-o pe Busty Heart în acţiune la Kanal D. Între noi fie vorba, turcii au luat-o deja pe calea bătătorită de Măruţă, aducând pe ecran tot soiul de ciudăţenii şi curiozităţi umane, începând cu femeia Barbie şi continuând cu femeia-schelet ambulant, într-un soi de bâlci ieftin al deşertăciunilor. Şi iat-o acum pe Busty, femeia cu cei mai puternici şi mai mari sâni din lume, un soi de Big Ţâţ sau de Ţâţzilla în stare să sfărâme munţii cu bustul său opulent. Nu i-a rezistat nimic: doze de bere, pepeni, verze, cozi de mătură, bâte, a rupt sau stâlcit tot. Emoţii serioase a avut, biata femeie, când i-au adus în faţă un pui de manelist, pe Edy Talent, şi i-au spus să-l ridice folosindu-şi doar sânii. „Mi-e teamă că îi voi frânge gâtul!”, s-a scuzat Busty, preferând să-i vâre micuţului manelist capul între sâni şi să-l ia în braţe. Păcat, mare păcat! Mi-ar fi plăcut să văd o ştire cu titlul „Ţâţele ucigaşe frâng gâtul maneliştilor”.
* "Penibila" Gherghe. Agentul VIP Cristi Brancu s-a grăbit să-i dea o bilă albă colegei sale, Simona Gherghe, pe motiv că a numit-o „penibilă” pe însăşi Sharon Stone de România, Ana Vaida. Faza s-a petrecut la „Acces Direct” care a prezentat un filmuleţ cu Ana Vaida în postura de „sexy muncitoare”, pregătită să „zguduie” imaginaţia bărbaţilor, pe un şantier erotic. Chiar acesta era şi mesajul filmuleţului în care juna blondă îşi exersa talentele muncitoreşti când, la finalul materialului, Simona Gherghe, neştiind că avea microfonul deschis, a comentat „Cine este, măi, penibila asta?”. Păi îi spun eu: e „penibila” care îi face rating în emisiune! Că dacă n-ar fi adus, cu siguranţă nu ar fi existat în grila „Accesului Direct”. Şi câtă vreme emisiunea fix pe cancan, scandal ieftin şi sexualitate mai mult sau mai puţin voalată se bazează, mi se pare făţărnicie să jigneşti persoana, publică sau nu, pe care o aduci în emisiune ca să aibă lumea la ce se zgâi!

Citit 1701 ori Ultima modificare Joi, 24 Ianuarie 2013 18:38

3 comentarii

 • postat de Barzaune Vineri, 25 Ianuarie 2013 23:59 Link la comentariu
  0
  0

  Na belea, si eu care ma bucuram ca am scapat.

  Raportează
 • postat de una Vineri, 25 Ianuarie 2013 10:51 Link la comentariu
  0
  0

  Ţâţzilla... Dumnezeule mare!
  Bine ati (re)venit!

  Raportează
 • postat de Cetateanul Revoltat Vineri, 25 Ianuarie 2013 06:32 Link la comentariu
  0
  0

  Codul Penal: "Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei FAPTE PAGUBITOARE îndreptate împotriva ei, a soţului ori a unei rude apropiate, dacă este de natură să o alarmeze, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă"
  Pe CALORGAL nu-l reclama nimeni ca vrea sa semneze contracte sub amenintarea ca debranseaza lumea in plina iarna?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.