„Dulcegaiuri” şi bărzăuni m-au rupt cu dragostea

„Dulcegaiuri” şi bărzăuni m-au rupt cu dragostea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fotbal cu felinar roşu. Unde o fi fost oare naiva Cruduţa la ceasul în care (prea)iubitul Nilă, în tovărăşie cu Tănase, Chipciu şi Prepeliţă şi alte talente steliste îşi pierdeau paşii, ochii şi... buzunarele prin cartierul cu felinar roşu al Amsterdamului? Agentul VIP, Cristi Brancu, zicea că s-au dus acolo să fie siguri că înscriu primii în porţile olandezilor, să fie scorul pentru noi. „Să te ferească Dumnezeu, după meci, să fie scorul egal”, a comentat Brancu. Nu ştiu ce poartă au nimerit băieţii, da sigur nu era aia bună. Că i-au rupt olandezii de şale, nu alta! La scor, desigur!

* Amorul taie porcul! Ajutor, mă zaharisesc, îmi venea să strig la ceas de seară când Valentine’s Day îmi curgea şiroaie-şiroaie dulci-apoase din televizor. Deja nu mai erau dulcegării ci „dulcegaiuri”, pentru că prinseseră deja aromă igrasioasă ori intensă de mucegai, iar declaraţiile patetice aveau iz de rânced. Sincer, ori am ratat eu momentul, ori soţii Viorel şi Oana Lis nu s-au ţinut de cuvânt. Păi nu se lăuda acu’ o săptămână Onuca Lis că de Valentine’s Day taie porcul? Bine, dacă aş fi fost nutriţionist i-aş fi sugerat să taie porcina (cu totul) de pe listă, că arată de parcă l-ar mânca de trei ori pe zi şi o dată seara. Cert este că, şi cu porc şi fără porc, soţii Lis mai au încă momente de romantism în care Viorel o ia în braţe, o pupă şi îi spune cu nu poate trăi fără ea. Da’ chestii siropoase, cu flori, băi cu spumă şi masaje n-au mai făcut din primii ani ai relaţiei...

    Tot după pomana porcului striga şi „marchizul” Guţă, căruia realizatorii de acasă îi puseseră pe tipsie un soi de homar, iar manelistul se jura: „Aşa bărzăune n-a mâncat niciodată!”. După ce am aflat că „Curtezanul (sic!) Guţă o rupe pe Narcisa cu iubire” (bine că n-o rupe-n bătaie), am simţit urgent nevoia să o rup la fugă. Alde Capatos se hlizeşte deja pe seama „Guţă TV”. Mie Cancanul de Acasă mi se pare deja un reality show interminabil cu manelistul Guţă în rolul principal.

Citit 1441 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.