(Prea)curvia de televizor dăunează grav sufletului

(Prea)curvia de televizor dăunează grav sufletului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ceara din urechi s-a depus pe inimă. Scuze pentru limbajul agresiv, dar mă tem că Simonei Gherghe i s-a aşternut pe suflet ori pe creier ceara scoasă, în emisiunea ei, din urechile bietei Ioana Tufaru. Altfel nu pot să-mi explic cum poţi să titrezi „Rona Hartner - Declaraţii fără perdea” când minunata artistă vorbea cu dragostea nemărginită a unei mame despre fetiţa ei. Ce poţi spune „fără perdea” despre copilul tău de-o şchioapă? Copila artistei vorbeşte deja engleza, franceza şi spaniola, iar acum învaţă româna. „Mi se seacă sufletul când o aud vorbind româneşte”, mărturisea Rona Hartner, înfiorându-mă. Şi povestea, apoi, despre viaţa artistică şi despre rugăciunea în care şi-a găsit echilibrul. Pentru ca mai apoi să cânte live, fără scuze de doi bani „Vai, nu am vocea încălzită!”. Mi se părea că în platoul „Accesului direct” răsărise curcubeul - Rona.

* Urdori trecute. Fără perdea a fost Simona Gherghe, care în sipetul cu poveşti despre credinţă, artă şi copii, a adus putoarea scandalului iscat de Vadim, acu ţşpe ani, când a acuzat un amantlâc între Rona şi preşedintele României, Emil Constantinescu. Vedeam cum, cu fiecare hulă vituperată de Vadim, lumina din ochii artistei pălea. Şi ce-ţi rămâne de făcut când televiziunea îţi mânjeşte imaginea de OM şi de veritabilă vedetă internaţională cu mizerii de doi bani grămada? Să te ridici şi să pleci. Aşa a făcut Rona, lăsându-o singură în platou pe Simona Gherghe, explicând de ce, pe Facebook: „În acel extras de emisiune eu am avut replici! Care au fost tăiate! Montajul pe care l-a prezentat ea era trunchiat! Ce voia, să stau să ascult încă o dată cum mă înjură? Nu se mai poate! Dacă este atât de tare, să ţină singură emisiunea”.

E trist că un jurnalist de talia Simonei a ajuns să facă rating scormonind în lada de gunoi a istoriei. O fi deranjant să inviţi în platou „penibilele” zilei, pentru că fac rating, dar ca să faci curvie dintr-un OM curat şi frumos, preacurvie tv se cheamă!

Citit 2214 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.