„Femeia română, mamă bună şi amantă”

„Femeia română, mamă bună şi amantă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Admiraţia şi respectu’ cu triplă penetrare. Care Nadia Comăneci, Ana Aslan ori Leonida Zamfirescu? Era să-mi scape telecomanda din mână când l-am auzit pe Agentul VIP Cristi Brancu povestind cum că Rocsana Marcu a declarat că o admiră şi respectă pe Sandra Romain, regina amorului anal pentru faptul că a inventat, mă scuzaţi, tripla penetrare. „Băi băiatule, «femeia română, mamă bună şi amantă, a opta minune a lumii» cum se spunea în celebrul film «Balanţa», ce descoperiri ştiinţifice, ce muzică? România a oferit lumii tripla penetrare. Care-i respectul că trei mădulare au intrat la tine în…. să vină şi-a patrulea!”, a strigat Brancu. Eu încă nu mi-am revenit din şoc. Acu’ pricep de ce se numea emisiunea Mihaelei Tatu „De 3 X femeie”. Anticipa performanţa actriţei din filmele pentru adulţi… şi respectul de după.

* Doamna mama lu’ Ponta sau doamna Cămătăreasă. Oare ce-o fi mai bine să fii? Mamă de politician sau mamă de interlop cu lei şi urşi pe post de animale de companie? N-am reuşit să mă prind! Cert este că, la ceas de seară, simultan, două mame, din categoriile sus-amintite, acaparau spaţiul de emisie tv. Doamna mama lui Ponta făcea dezvăluiri despre studenţia feciorului care avea să devină prim-ministru al României. Pe România tv, Mimi Cămătăreasa, mama lui Nuţu Cămătaru, povestea că are un fecior bun de pus la rană. Probabil aia făcută de gealaţii lui cu sabia ninja. Mă uitam la cele două mămici care au dat României două repere politic-economice: un politician şi-un cămătar. Dar oare ce-o fi mai onorabil, să faci cămătărie de iluzii sau politica banilor publici?

* S-au stricat bărbaţii. În sfârşit, am aflat misterul pentru care nu mai ai loc la coafor, ptiu, saloane de înfrumuseţare, de bărbaţi! Şi de ce femeile au devenit tot mai agresive. Mi-a spus-o însuşi dr. Cristian Andrei. Bărbaţii din România s-au efeminat. Bun. Măcar să ducă gunoiul şi să spele vasele!

Citit 2623 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.