Suntem o ţară de cezari ouaţi!

Suntem o ţară de cezari ouaţi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

* Cucul a speriat pupăza! Sau poate nu! Numai Dumnezeul web-ului, care le-a văzut pe toate, ne poate spune ce i-a arătat sau nu i-a arătat fostul soţ al Gabrielei Cristea, Marcel Toader, presupusei lui amante. „Scârbavnicul mădular”, că la el mă refeream! Iaca brâul, parc-ar fi primul „vedet” care şi-a pus cucul la expoziţie pentru pupezele curioase. Păi dacă-mi aduc bine aminte şi prinţul Adrian Cristea a fost (sur)prins cu penisul on-line. Şi, sincer, cadrul, făcut cam din corner, nu-l avantaja deloc, că părea tare-tare… sfios într-o poză ce era destinată, cică, Biancăi Drăguşanu. Revenind la Marcel Toader, presupusa amantă susţine că arătarea dotării masculine ar fi fost o metodă de cucerire a femeilor practicată de fostul soţ al Găbiţei. Dar Marcel Toader neagă din toţi rărunchii că ar fi făcut asta! Între noi fie vorba, dacă nu poţi să-i arăţi fetei nici luna, nici farul, nici cardul, scoţi la înaintare ce ţi-a mai rămas!
* Triluri suguşate. Gata, clarvăzătoarea Ildiko şi-ale ei prosoape se pot pensiona pentru că mi-am descoperit adevărata vocaţie! N-am ţipat eu, în rubrica asta, pe 25 februarie, că „Îi vreau pe CTP şi Cristoiu la Eurovision!”? N-am propus „să-l trimitem pe Turcescu la Eurovision în duet cu CTP şi Cristoiu, iar pe Dana Grecu, Gâdea şi Badea – corp ansamblu dansuri libere!”. Rectific, să-i trimitem pe CTP şi pe Dragoş Pătraru, care au scos joi seară nişte triluri pentru care dacă aş fi Cezar Ouatu m-aş spânzura de… coardele vocale.
* Fă, la piaţă. Brr! Pete de sudoare la subraţ şi o pată de pipi pe rochia ieftină, mulată ca un prezervativ pe trupul ei firav. Daniela Crudu a avut o apariţie de mare neglijenţă la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”. Mă rog, admit că pentru pipi vinovat era căţelul pe care-l luase în braţe şi care se „emoţionase”. Dar pentru sudoare şi pentru exprimarea adresată pretendentei la postul de vecină „Fă, tu eşti la Neaţa! Eşti nebună la cap, cum să vrei să dansezi pe Salam”, chiar că n-am nici scuză, nici umor. Câh!

Citit 1028 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2013 17:38

2 comentarii

 • postat de smecher Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 16:19 Link la comentariu
  0
  0

  nu-l suport deloc pe tiganul asta borat de cezar ouatu sunt convins ca tiganii l-au votat un om normal si sanatos la cap nu ar face asa ceva chiar sunt uimit cum de avem a doua oara un reprezentant anonim la eurovision mare vedeta cica pe dracu mai oameni buni voi nici nu il cunoasteti pe omul asta de ce l-ati votat pe necunoscutul asta cand votezi pe cineva trebuie sa-l cunosti bine nu votezi asa dupa ureche ***mea mai votati voi asa si la anul si peste vreo nu stiu cati ani si o sa vedeti ca romania nu se va mai prezenta la eurovision ascultati ce spun ca nu mananc cacat degeaba aicea multi zic ca nu l-ar fi votat pe turcescu fiindca e basist de unde naiba au scos-o ce legatura exista intre el si basescu nici o legatura nu exista va inselati amarnic oricum mie ciuda ca a iesit cezar ouatu e drept ca are fani multi dar e si cunoscut eu unul imi bag ***in el si in fanii lui de rahat ne mai miram de ce suntem de pitzipoance si cocalari uite de ce le plac tiganii ca el chipurile ca e frumos elegant etc ma abtin sa mai zic altceva ca ma enervez si nu vreau sunt un om calm

  Raportează
 • postat de Ciobanas cu trei turme de oi Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 10:00 Link la comentariu
  0
  0

  Propun ca sediile tv sa fie la tara, in satele si comunele din Ro. De ce sa se mai deplaseze "divele" cind s-ar putea face emisiuni in direct din lanul de porumb sau de la stina??

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.