Fuego, bebeluşul bărbos, şi terapia Dracula

Fuego, bebeluşul bărbos, şi terapia Dracula
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Să fie „fotoşop”! Vă imaginaţi cum ar reacţiona măicuţele duioase, care împodobesc bradul şi în mijlocul verii, dacă aşa le cântă Fuego, şi fecioarele neprihănite de peste Prut, dacă l-ar vedea pe idolul lor, cu pielea lui de bebeluş, invadată de o barbă zbârlită de motociclist supărat? Nu, staţi liniştiţi că nu-i decât o glumă pusă la cale de „Poveştirile de noapte” de Acasă! Cu sprijinul unor maeştri ai photoshopului, s-au apucat să le dea o altă faţă vedetelor băştinaşe. Vreo trei zile au măsurat, tăiat, micşorat, înjumătăţit şi scurtat la podoaba din centrul feţei, zisă şi nas - marcă înregistrată Andreea Tonciu. Au muncit pe brânci până când i-au făcut din limuzina de nas, un organ de respirat şi mirosit de dimensiuni decente. Iar la Andreea Marin, i-au tot asfaltat gropiţele din obraji în încercarea de a-i şterge de pe chip zâmbetul sudat de zână a surprizelor şi-a leuşteanului. Şi ce să vezi, după atâta muncă, au descoperit că zâmbetul era fals!

* Mama lui Barbie. Dacă tot a fost mereu o divă fără prejudecăţi, Sylvia s-a mai „dezinhibat” o dată şi a pozat sexy până la erotic. Şi s-a simţit datoare să dea nişte explicaţii despre controversele pictorialului său: „Am pus o poză în care, surprinzător, nu mi se vedea breteaua de la chiloţi. Nu e nimic scandalos! Am trecut de la Barbie girl, părul blond, roz şi danteluţe, la o roşcată cu atitudine şi cu tatuaje. Vreau să fiu o femeie puternică care îşi asumă deciziile”. Şi, după câte se pare, şi cacofoniile!

* Unde se mai bagă botox? În frunte, în buze, în fund şi… la subsuoară, ca să nu mai transpiri! Acolo şi-a vârât fostul designer Răzvan Ciobanu, după ce a apelat la terapia Dracula. Nu, nu e vreo metodă de supt sânge, ci una de întinerire prin injectarea în piele a propriului lichid sanguin, purificat şi îmbogăţit cu vitamine. Spun fostul designer Ciobanu pentru că, zice dânsul, s-a lăsat de modă din cauză că sunt prea multe croitorese care se dau creatoare de modă! Mda.

Citit 1210 ori Ultima modificare Duminică, 28 Aprilie 2013 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.