În Ţara şomerilor, 1 Mai cocalar ca altul!

În Ţara şomerilor, 1 Mai cocalar ca altul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un’te duci tu miiculee? Cum să fie ăsta ultimul an în care sfârâi de 1 Mai pe grătare? Şi la naiba, mai pică şi-n post, ca să-i dea popii lui Marean Vanghelie peste mână şi să nu-l lase să ne bucure sufletele cu o porţie (ne)electorală de mititei! Fix jelania asta mi s-a ţesut în minte când o ştire mi-a fulgerat timpanul: că alde UE nu mai e de acord cu bicarbonatul de sodiu (E … habar n-am cât) din reţeta originală, tradiţională de mici, şi vrea să-l interzică. Adică nu ne-ajunge treaba cu asomarea porcului – ca să nu audă vecinii vaierele dobitocului înjunghiat - acum ne ia şi bucuria grătarelor! Să nu se revolte ficapul în noi?

* Cocalari din toate zările, uniţi-vă! Mă săturasem de emisiunile tv cu tematică muncitorească de 1 Mai. De asistente tv costumate în sexy pioniere, de muncitori cu basca trasă pe sprâncene şi de dansatori în salopetă mărşăluind ori reiterând dansurile tematice de dinainte de 1989 pe „Râde iarăşi primăvara, peste câmpuri, peste plai”. Care 1 Mai muncitoresc în ţara şomerilor? Care primăvară când sunt treij’ de grade la umbră? Uite de aia mi s-a părut strălucită ideea unui 1 Mai cocălăresc, pusă în scenă de Răzvan şi Dani. Băieţii chiar şi-au dat toată silinţa: sacou roz "de formaţia Azur", cămăşi înflorate, zgărzi, şepci bătute-n ţinte, pantalonii în vine ori pantofi cu toc asortaţi cu nădragi de trening, ceas de firmă şi ochelari de şmecheri. Creasta din capul bucătarului Vlăduţ şi ciocatele cu ţinte făceau toţi banii, mai ceva decât piţipoancele de mall, mestecătoare de gumă de pe canapea.

* "Poze şocante cu Marinela Niţu"! Titra mare şi ameninţător Kanal D. Da, e şocant să vezi că Marinela Niţu arăta cândva a om, nu a android de silicon. „Marinela nu îmbătrâneşte!”, se minunau reporterii. Păi da, cum dracu’ să îmbătrânească, plasticul ori cauciucul? Îl duci la vulcanizare şi e ca nou! Până la coadă chiar că sunt invidioasă! E treaba Luceafărului Huilei dacă-i face femeia scârţ-scârţ în patul conjugal!

Citit 1391 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Mai 2013 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.