Mi-eşti drag ca sexul în bucate!

Mi-eşti drag ca sexul în bucate!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Căsnicie fără condimente. Da, aţi citit bine, nu e vorba de „sarea în bucate”, din povestea plină de pilde a copilăriei noastre, ci de „sexul în bucate” din basmele pentru adulţi. Fiecare episod din căsnicia zbuciumată a Gabrielei Cristea, istorisit prin emisiuni tv de fostul soţ, Marcel Toader, începe, inevitabil cu „eram în bucătărie, pregăteam micul dejun”, „tocmai făceam nişte…” de juri că toată dragostea lor s-a consumat în jurul frigiderului şi al aragazului, pe blatul de pregătit haleală. Iaca, povestea la ceas de după-amiază Marcel Toader, tocmai făcea nişte creveţi în tigaie, când şi-a dat seama că pe noua lui iubită şi viitoare nevastă o uitase Dumnezeu la telefon vorbind cu un fost iubit. Şi dacă mai întârzia 15 secunde în conversaţie, lăsa baltă creveţii şi ieşea cu totul din viaţa Găbiţei. Da’ creveţii ce vină aveau? Îmi aduc aminte, graţie discuţiei dintre jurnalista Mara Bănică şi Agentul VIP Cristi Brancu, de platoul acela haiducesc, cu patru ouă ochiuri, juma de kil de brânză, un baton de salam de Sibiu şi vreo juma' de ghiudem, prezentat la teveu pe post de „mic dejun” preparat de acelaşi Marcel pentru nevasta Gabriela. Păi, dacă le mai dura căsnicia, Găbiţa nu mai încăpea în televizor decât filmată din tavan, cu macaraua! Şi sincer, Marceluş Toader era soţ sau îl luase Găbiţa pe post de bucătăreasă şefă?
* Budigăi cu bretele. Iaca domn’ primar în spielhosen, mi-am zis când l-am văzut pe edilul Constanţei, Radu Mazăre, în chiloţi vărgaţi, cu mânecuţe şi bretele. Cascadorii râsului, nu alta. Slab ca un paing, cu dungile roş-galbene pe el şi tichiuţa galbenă pe cap, ziceai că-i fugit din garderoba de clovni a circului de stat, ori din filmele cu Stan şi Bran. Aşa venise îmbrăcat după-amiază în emisiunea lui Măruţă. Eu admit că asemenea costume de baie se purtau prin anii '50, dar dacă şi bieţii salvamari vor fi obligaţi să le poarte, la Mamaia, e clar că nu mai avea nevoie de resuscitare niciun înecat scos din valuri. O să se salveze cu hohote de râs numai cât o să dea cu ochii de salvamar!

Citit 1175 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2013 17:24

1 comentariu

 • postat de felicia katz
  Miercuri, 01 Mai 2013 17:26
  Cred ca daca s-ar inscrie respectivele emisiuni la concursul stupizenia secolului ar lua cu brio locul intai.Eu asa cretinitati de mult nu am vazut.In felul ei mara banica avea dreptate.Orice poveste a namilei incepe cu bucataria.Decat ruygbist pensionat mai bine se facea bucatar .Ce-mi plac mie emisiunile cu bulendre.te uiti si-i multumeste inmiit lui Dumnezeu ca ti-a lasat creierul mai incretit si populat de neuroni.La asa emisiuni asa povesti.Lasa ca nu mi-e rusine nici cu bahmu si bietul Prigoana.Om sarac .Moare dupa puradei dar le da cat are si el ca de unde nu e nici Dumnezeu nu cere.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.