Iaca şi amantul mamei!

Iaca şi amantul mamei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bunicuţa se mărită? Ce-ar fi fost Ramona Gabor fără Monica, Iuliana Luciu fără Nicoleta, ori Ana Crudu fără Daniela? Nişte ilustre necunoscute, e drept, fete frumoase şi talentate (mai mult sau mai puţin), cărora nu li s-a dat şansa de a fi vedete-vedete, ci doar surori de vedetă. Şi dacă epuizăm surorile, trecem la restul rubedeniilor. Unde, dacă nu la televizor să am şansa de a-l cunoaşte pe tatăl Cruduţei, ori pe amantul mamei Antoniei. Pe cel din urmă l-am văzut pe Acasă Tv. Trebuie să le dau dreptate tabloidelor: Denise Iacobescu, mama Antoniei, ar putea fi lejer confundată cu fiica, deşi le despart ceva anişori. Important este că tinereţea cu tinereţe se ţine, aşa că mama Antoniei a fost surprinsă cu un iubit de vârsta fiică-si. Foarte frumos! Interesant este că dacă lucrurile merg bine, fetiţa Antoniei ar putea avea un bunic de vârsta mamei ei. Şi să te ţii de poveşti la gura sobei!

* Cruduţa stafiduţa. Eu nu ştiu de unde mai găseşte Daniela Crudu energia să sară şi să ţopăie, la nou loc de muncă, având în vedere că anteniştii au reprofilat-o pentru o emisiune în miezul zilei, şi care n-o obligă la păcate intolerabile pentru un fotbalist - Bingo! Spunea deunăzi un medic la televizor că juna brunetă arată de-a dreptul subnutrită. Îi ies oasele prin piele şi am senzaţia că şi picioarele par să i se rupă la fiecare pas. Jurnaliştii se temeau că pe Cruduţa i-o suflă vântul lui Nilă. Vântul cu „v” mic, fenomenul meteorologic, ca să n-avem vorbe de proces! Şi dacă tot vorbim de fenomene meteo, ferească sfântul de vreo vijelie, că mi ţi-o umflă rafala pe Cruduţa şi-o tooot duce! Din trufanda cum era, Cruduţa a ajuns stafiduţa!

* Dacă nu vine muntele la Mahomed, se duce Mahomed la munte. Creştineşte vorbind, dacă nu s-a putut duce bietul Gigi Becali la muntele Athos, iată că a venit Athosul la Gigi. E drept, nu tot Athosul, ci doar vreo doi călugări despre care România Tv a făcut o zi întreagă de breaking-news şi dezbateri. Doamne, miluieşte, da' zău că-i prea mult!

Citit 1503 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2013 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.