Amant/ă pentru resuscitarea relaţiei în doi

Amant/ă pentru resuscitarea relaţiei în doi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Butler, spărgătorul de nuci. De când s-a despărţit de superba Mădălina Ghenea (fraierul!) actorul Gerard Butler a trecut la gesturi extreme: s-a chinuit să spargă nuci cu dosul. Am văzut cu ochii mei cum actorul s-a proiectat cu toată forţa fundului peste nucă şi-a reuşit, în prima fază, să se dea sigur cu dosul de pământ. Şi, la final, Bultlerică şi-a turnat gheaţă în chiloţi. Cine ştie, de la atâta efort şi buşituri poate că i se încinseseră oareşce părţi anatomice! Bine că nu i-a ieşit omletă cu nuci!

* Sex sau iubire. Care este secretul relaţiei voastre? „Iubirea!” - „Sexul!”, au răspuns într-un glas micuţul Will şi soţia. Cred că e lesne de ghicit cine a ales iubirea şi cine sexul. Până la coadă, tot la… orizontală se naşte armonia în familie, chiar dacă între timp familia s-a înmulţit. „Când ai copii, ai foarte multe lucruri de făcut şi nu mai ai timp aşa, toată ziua, hai să o facem, hai să o facem, iar când este e foarte bine!”, a explicat soţia. O asemenea mărturisire nu putea rămâne fără un răspuns pe măsură din partea soţului: „Eu o iubesc pe Ioana, o ador, e sufletul meu, e bucuria mea. Eu mi-am ales o soţie cu care să mă trezesc dimineaţa şi să mă bucur de ea aşa cum e, fără machiaj”, a spus Will. Concluzia e simplă, decât să oftezi din fundul corasonului după vreun macho din telenovelă, mai bine îţi iei un bărbat care vorbeşte, gândeşte şi arată ca în telenovele!

Nu e cazul Gabrielei Cristea care ar fi putut să-şi resusciteze relaţia cu fostul soţ prin intervenţia amanţilor. „Hai să ne găsim un partener separat. De ce? Pentru că în capul fiecărei minţi educate şi evoluate, există un termen de comparaţie pe care-l ai de când ai cunoscut pe cineva şi până la bărbatul sau femeia vieţii tale. Dacă încercam acea propunere, vedea diferenţa între mine şi celălalt şi pot să spun că e colosală pentru că eu ştiu cine sunt, ce i-am dăruit ca şi trăiri vizavi de mine”, declarase printr-o emisiune Marcel Toader. Pe scurt, care ar fi soluţia salvării unui cuplu? Fiecare se… bucură cu altcineva.

Citit 1476 ori Ultima modificare Luni, 17 Iunie 2013 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.