Prostituate minore pentru Il Cavaliere

Prostituate minore pentru Il Cavaliere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Să (ne) castrăm pedofilii! Pleosc-pleosc, aşa m-au lovit peste ochi, la ceas de seară, la România Tv două ştiri oarecum complementare. Prima relata mărturiile unui înalt prelat catolic care povestea cum erau racolaţi băieţei minori, flămânzi şi sărmani, şi închiriaţi cu ora, contra cost – 150-500 de euro – ca să facă sex cu înaltele feţe catolice şi perverse din Vatican. Cealaltă ştire care mi-a întors, dar nu în sens biblic, obrazul celălalt o avea ca promotor pe Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, în postura ei de politiciană PSD şi de iniţiatoare a unui proiect de lege privind castrarea chimică a violatorilor şi a pedofililor. Sincer, când am auzit de castrare m-am gândit la scopirea aceea din „Răscoala” lui Liviu Rebreanu, executată nu neapărat pe viu, deşi ar fi preferabil şi pe care aş fi votat-o cu ambele mâini în cazul unui viol dovedit sau al unui copil abuzat de un satir cu chip de om. Ei bine, explicaţiile care au urmat, mi-au mai tăiat elanul: „Castrarea e un tratament hormonal reversibil, care se face în decurs de trei ani. În timpul acestui tratament, se poate face şi tratamentul psihiatric şi psihologic”, explicau iniţiatorii. Pe bune? Deci violatorul sau perversul care a ciopârţit copilăria unui prunc e consiliat şi ajutat. Dar VICTIMA? Cu ea ce facem? E vreun tratament pentru trauma ei ireversibilă? Ştiu că am mai spus-o, dar eu văd castrarea după metoda domnitorului Nicolae Mavrocordat: „Cel ce prinsu va fi cu ştromeleagul învârtosat tăiatu-i-s-a scârbavnicul mădular, întru veşnica lui nefolosinţă”!
* Cine-a stins lumina? Ruby. Zău dacă nu-i dau dreptate Agentului VIP Cristi Brancu. Dedicaţie mai bună nu găseşti pentru Silvio Berlusconi condamnat la şapte ani de pârnaie cu executare în dosarul ”Rubygate”, după ce a fost găsit vinovat de trafic de influenţă şi sex cu adolescenta Karima El Maghroug pe care presa a numit-o Ruby. În plus, Berlusconi nu va mai avea dreptul să deţină funcţii publice niciodată. Doar atât?

Citit 1494 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2013 18:53

5 comentarii

 • postat de grilli
  Sâmbătă, 29 Iunie 2013 15:57
  Pentru SMECHER ,sa sti ca fata din imagine e RUBY TUNISIANA iar fotografia e facuta cand era minora iar Berlusconi a luat 7 ani de galera,daca iti place minorele poti sa ai tendinte dubioase asa ca ai grija.Pentru micul seKURIST,foloseste coada de la secure si poti deveni marele seKURIST.Iar pentru PAZA BUNA TRECE PRIMEJDIA REA, nu am auzit sa existe si primejdia buna dar in fine,fie acolo la tine dar daca exista castrarea chirurgicala sigur tu acum nu aveai cum sa existi :)))))))))))))))
  0
  0
  Raportează
 • postat de PAZA BUNA TRECE PRIMEJDIA REA
  Sâmbătă, 29 Iunie 2013 13:43
  Singura pedeapsa MERITATA, si EFICIENTA, pentru violatori si pedofili: CASTRAREA CHIRURGICALA !!!
  0
  1
  Raportează
 • postat de micul seKuristului
  Sâmbătă, 29 Iunie 2013 10:41
  la articolul asta pot spune ca imi place doar chestia cu "butucul mic" langa "butucul mare "cu o singura "secure".
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Sâmbătă, 29 Iunie 2013 10:13
  la articolul asta pot spune ca imi place doar fata din imagine e foarte sexy in rest nu ma intereseaza
  0
  0
  Raportează
 • postat de grilli
  Sâmbătă, 29 Iunie 2013 08:49
  Articolul este excelent dar in legatura cu Berlusconi mai este de comentat,el a fost condamnat la 7 ani de puscarie cu executare dar nu a fot incarcerat imediat sa zicem ca Becali, a doua zi depa condamnare a fost chemat de prim ministru la consultari in privinta economiei italiei iar dupa multe zile Berlusconi promite ajutor si loialitate actualului guvern.Ruby declara insistent ca nu a avut niciodata raporturi sexuale cu el si ca aceasta isistenta a justitiei ii creaza daune pentru prezent dar si pentru viitor tranformando intr-o prostituata declarata oficial care poate avea repercusiuni si asupra viitorilor copiilor pe care ii va avea.Asa ca in situatia lui BERLUSCONI e foarte clar ca a fost pus in fata uni "pluton de executie"si intrebat daca vrea sa fie legat la ochi sau nu,adica ori esti cu noi ori te inpuscam .Asa ca omul este inca liber a fost condamnat dar numai ca sperietura,omul e foarte renumit pe tot globul si are o putere internationala si nu poate fi bagat dupa grati ca orice infractor sau cum a fost cu Becali,omul e destept il duce mintea si multi vor sa profite de asta.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.