Cocoşele, cocoşelule, ai uitat de Udrea ta bănoasă!

Cocoşele, cocoşelule, ai uitat de Udrea ta bănoasă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Ne-am făcut rochiţă nouă şi eu şi naşa… Suntem curve amândouă şi eu şi naşa”. Aşa cânta la miez de noapte, Cornelia Catanga lângă naşa ei, Elena Merişoreanu, înveşmântată în mândru strai popular, de parcă urma să cânte la „Floarea din Grădină”, nu să se certe pe canapeaua lui Capatos. Nu era de-ajuns că-şi scot ochii toată ziua piţipoancele pentru vreun fante de fotbal sau de bani gata, acum trebuie să-şi pună fustele-n cap şi cântăreţele trecute de a doua tinereţe… artistică. „Bărbatul nu ţi l-am luat, nu mi l-ai luat. Eu n-am stat cu al tău în casă, dar tu cu al meu ai stat!”, se îmbăţoşa Merişoreanca. „Stai că spun eu acum în premieră: în ’92 eram gravidă şi tu ai vrut să mă desparţi de Pădureanu ca să iau pe un nepot de-al tău!”, para Catanga. Bietul soţ titular al Corneliei, Pădureanu, avea să afle în direct, la telefon, în plin scandal televizat, că era cât pe-aici să rămână fără nevastă şi fără copil din vina cui? A naşei Merişoreanu! Când scandalul da în clocot, iaca madam Cornelia îşi întreabă soţul în ce lenjerie doarme. „În lenjeria lu’ naşa!”, răspunde nevinovat Pădureanu, iar Capatos se grăbeşte să tragă concluzia: în lenjeria intimă a lu’ naşa Merişoreanca. Şi la final, un cântec vesel îi cântă Catanga naşei, aşa cum a învăţat-o: „Ne-am făcut rochiţă nouă şi eu şi naşa/ Suntem curve amândouă şi eu şi naşa”. Păcat de costumul popular c-a fost stropit cu mizeria unui aşa scandal…

* Mirele cu pene. „Cocoşele, cocoşelule, ai uitat de Udrea ta frumoasă”. Dorin Cocoş cică se şi însoară cu iepşoara, ptiu, duduia Roibu. Măi da’ ce repede a mai uitat-o pe Udrea… Lupu' de mare de la Cotroceni ce zice?

* Pisica pe acoperişul fierbinte. Pro Tv a urcat-o pe Iulia Vântur şi-a pozat-o în chip de catwoman pe acoperişul fierbinte. Iaca Iulicica păşeşte acum pe acoperişul încins de-a dreptul. Cele două luni de India i-au priit, dar nu şi şefilor de la Pro, care cică-i pregătesc debarcarea. Las’ că o face Salman Khan vedetă de Bollywood!

Citit 1962 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2013 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.