Viaţa, cu apucături tanga

Viaţa, cu apucături tanga
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Pantalonaşii, mai „intimi” decât bikini. N-am să pricep nici tăiată sensul nădragilor care se susţin imponderabili, pe „ecuatorul” popoului, lăsând chiloţii să se zgâiască la trecători. Sau pantalonii scurţi care s-au minim(al)izat atât de mult încât aproape că se lasă de-a dreptul… încălecaţi de bikini, fără vreo şansă măcar iluzorie să-i mai acopere. Deunăzi, la televizor, două duduiţe vesele, cu poponeţele ce-şi rotunjeau căpşoarele pe deasupra nădragilor explicau că aşa arată pantalonii tanga. Pardon?! Nu ştiu de ce, dar parcă şi viaţa de zi cu zi are apucături (de chiloţi) tanga şi ne strânge, ţine, roade, jenează ori ne intră de-a dreptul în părţile moi. Nu vi se pare?

* Ultra-nano sexy piţi. Păi dacă şi pantalonii au devenit tanga atunci ce să mai spun de costumele de baie ultra-nano-mini-minuscule. Că degeaba eşti divă dacă nu-ţi înghesui formele voluptoase, plastifiate de nenea esteticianul, în peticuţe de material. „Slipul I-a cumpărat sau l-a primit pedeapsă? Că o strânge rău! Sutienul n-avea nicio şansă din start! N-am microscopul la mine, dar eu am zis că sunt nişte şnururi! Eu credeam că şireturile se pun la încălţăminte, dar se pare că poţi să te îmbraci cu ele!”, comentau mucalit băieţii de la „AudVoci”, la o ştire de noapte despre Alice Iotta. Nu ştiţi cine-i? E sora Simonei Sensual. Da, se pare că apucăturile golaşe se transmit genetic.

* Căţeluşul travestit. O piţi nu e destul de piţi fără o piticanie lătrătoare atârnată de mâna în care îşi ţine poşeta. Neapărat, jăvruţa trebuie asortată la hainele stăpâne-si. Am făcut ochii mari când am văzut, tot la ştirile Kanal D, bietul patruped înveşmântat într-un costum de baie roşu, cu sutien (!), slip şi şepcuţă. Doar loţiunea de bronzat mai lipsea! Acelaşi necuvântător abia mai răsufla de sub o rochie de mătase roz, numai zorzoane, funduliţe şi dantele. Stăpâna explica apoi cât de fericită e căţeluşa ei Shaya, cu asemenea garderobă. Mai conta că Shaya era căţel toată ziua şi că „ţuţurelul” îi atârna triumfător de sub cascada dantelată şi roz?

Citit 1377 ori Ultima modificare Luni, 22 Iulie 2013 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.