Sexy-asistenta părăsită, ca o bere răsuflată

Sexy-asistenta părăsită, ca o bere răsuflată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „24-25 cum le place la gagici”. În istoria păcatelor lui Dan Capatos n-a existat asistentă sexy care să nu se fi aşezat spăşită pe canapeaua realizatorului antenist ca să-şi plângă dragostea pierdută şi inima rănită. Sufleţelul distrus al Biancăi Drăguşanu a monopolizat ediţii întregi, condimentate cu leşinuri, plânsete cu sughiţuri, depresii, gânduri de suicid, ambulanţe şi paramedici, declaraţii date cu perfuzia în venă şi tensiometrul în acţiune.

A fost apoi Daniela Cruduţa, din ochii căreia lacrimile ţâşneau ca dintr-o ţeavă Apă Canal găurită. Şi care se pitea pe după canapea să-şi sufle, între două suspine, nasul. S-au schimbat asistentele, alte despărţiri, alte mărturisiri. La ceas de seară a fost rândul roşcatei Ana Maria Mocanu să povestească, mai mult jignită decât suferindă, cum a fost părăsită de manelistul Dan Kirică. „M-a înjurat. El mi-a dat papucii, a plecat şi nu mi-a mai răspuns la telefon o săptămână. S-a purtat ca un pitbull”, a mărturisit juna, care, de tristeţe, nu s-a mai atins de mâncare şi bănuieşte că are un început de gastrită. „Pe lângă gastrită mai ai şi vreun fluturaş în stomac sau au murit toţi de la gastrită?”, a chestionat-o Capatos, precizând apoi: „Îl mai iubeşti” - „Nuuu… ştiu!”, a venit replica asistentei păcătoase. Cum a auzit, însă, că şefu’ Capatos are un stoc întreg de numere de telefon disponibile să-i aline inimioara rănită de manelistul cel rău, Ana Maria a şi înviat: „24-25 cum le place la gagici!” - „De ani?”, a întrebat Capatos. „Sigur că de ani!”, a confirmat asistenta. Eu n-aş fi aşa de sigură că de vârstă era vorba…

* O despărţire? Prea puţin! Cu tot respectul pentru inima părăsită a roşcatei lui Capatos, dar gestul manelistului iubit nu înseamnă nimic. Păi dacă nu vii la muncă măcar cu o vânătaie, marcată cu ţigara aprinsă ori lama de cuţit de iubit, se duce naibii şi rating, şi tot. Să mai înveţe iubiţii de asistente TV de la fotbalişti cum se "educă" femeia!

Citit 1708 ori Ultima modificare Marți, 23 Iulie 2013 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.