Amantlâc pentru propăşirea neamului

Amantlâc pentru propăşirea neamului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* România, ca o împărăţie. Deci ce-avem noi aicea? Un (autointitulat) rege al romilor decedat în Turcia, o prinţesă adevărată – fiica Regelui Mihai – cu brăţară de monitorizare la mână, cercetată de americani pentru presupuse lupte de cocoşi (mare scofală, nişte cocoşisme acolo!), o mare de prinţese de doi bani grămada, de toartă cu tot soiul de cocalari autentici, ah şi-un împărat, tot al romilor, şi acesta la fel de autointitulat precum Cioabă. Mai că ne dă sângele albastru pe nas şi ne intră osul domnesc în fu…, pardon, părţile moi!

* Promovare pe linie de cearşaf politic. Uite că partidul e în toate! În cele ce sunt prin portofel şi afaceri, şi în pat! Am văzut la România Tv o ştire despre cum s-a transformat o relaţie politică extraconjugală, în mariaj. Concret, e vorba de preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani care şi-a promovat iubita din funcţie în funcţie până când a luat-o de nevastă. Aşa a ajuns doamna cu pricina, din simplă profesoară, preşedinta organizaţiei locale de tineret, expert parlamentar, consilier judeţean, consilieră personală de preşedinte de judeţ şi, în final, deputat şi prima doamnă a judeţului. Toate, în doar cinci ani! Florin Ţurcanu, cel care a propulsat-o în politică, în funcţii şi în postul de soţie, a explicat ascensiunea ei fulminantă: doamna a fost o membră de partid foarte activă, atât de activă încât a avut cu dânsa o relaţie „mai… na… mai strânsă. Dar după aceea am divorţat amândoi şi, la începutul acestui an, ne-am căsătorit legal”, zice preşedintele. Şi uite-aşa a ajuns fosta profesoară, nevastă de preşedinte şi parlamentar! Spre propăşirea botoşănenilor!

* Bulter, respect! Dacă nu m-au năucit televiziunile cu nunta fratelui Mădălinei Ghenea. Frumoasă de să-ţi taie răsuflarea, Mădălina a explicat de ce n-a venit cu Gerard Butler la eveniment: ca să nu exclipseze nunta prin prezenţa lui. Corect, cui îi mai păsa de mire şi de mireasă, dacă Butler era nuntaş?

Citit 1383 ori Ultima modificare Duminică, 18 August 2013 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.