„Singur sub duş”, şi apoi în pat cu Răduleasca

„Singur sub duş”, şi apoi în pat cu Răduleasca
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* "Gheişa" lui Dan Chişu. „Aşa am cunoscut-o: directă, ţanţoşă, cotropitoare. Mă umpleam cu ea în fiecare noapte, plecând nesătul din pat, doar cu gândul la noaptea următoare. Avea plăcere în a oferi plăcere, dedicându-se ca o gheişă mediului tău sexual şi înconjurător”, aşa începe pasajul din cartea lui Dan Chişu „Singur sub duş” dedicat lui Regu Pescu, pasaj pe seama căruia au curs Niagare de cerneală. Dilema? „Regu Pescu” e sau nu e Mihaela Rădulescu?! Iată că după ce a fost singur sub duş atâta amar de vreme, Dan Chişu a ajuns din nou în pat cu Răduleasca. Ştirea am aflat-o chiar azi dimineaţă, la România Tv. Nu, nu-i plângeţi de milă lui Dani Oţil, scopul pentru care cei doi foşti amanţi au ajuns în aşternut este unul cât se poate de nobil şi de inocent! Atât de inocent că au avut nevoie şi de indicaţii regizorale, după cum mărturiseşte superba vedetă de la Monaco. Indicaţii regizorale despre cum să… doarmă împreună. Nimic fierbinte, doar umor spumos şi film. Pentru că, potrivit mărturiei vedetei, Mihaela Rădulescu va juca într-un film rolul de mamă. Mama unei fete de liceu. Acu’ ce să zic, mie mi-a plăcut straşnic cum a jucat Mihaela în filmul „15”, dar cred că mai potrivit i-ar fi fost rolul de mamă de licean, pentru care e perfect antrenată. Şi nu mă refer la Ayan, fiul, ci la Dani Oţil, care pare, mai ales cu zgaiba aia pe nas, un licean perpetuu. Părerea mea.

* Duminica în familie. Că tot veni vorba de Mihaela, aflu că Ramona Bădescu, altă frumuseţe băştinaşă exportată prin străini, va fi diva emisiunii patentate de Răduleasca „Duminica în familie”, la Antena. Bine că n-a ajuns producţia pe mâna zânei Andreea Marin!

* Culmea ipocriziei. Ştiu că sunteţi asfixiaţi cu nunta Biancăi Drăguşanu şi că aţi aflat şi ce culoare au desuurile pe care le va purta diva în noaptea nunţii. Ce m-a iritat pe mine a fost nu ştirea în sine, ci ipocrizia cu care Bianca şi-a cerut dreptul la intimitate în ziua marelui „Da”! Păpuşă, când toţi ştim cum arăţi fără chiloţi şi câţi te-au cunoscut bărbăteşte, zici că vrei intimitate?

Citit 3000 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2013 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.