Când păpuşile umane vând sex

Când păpuşile umane vând sex
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cine i-a scos ochiul Iuliei Albu? Numai cârligul prins de ciotul braţului îi lipsea Iuliei Albu ca să arate ca un pirat. Un plasture de catifea neagră îi acoperea sinistru ochiul stâng, contrastând violent cu freza ciufulită în vârful căreia trona un soi de fundiţă făcută din propriul păr, prinsă cu o agrafă cu perle. Ce-i drept, nu mai avea buzele rujate pe jumătate, în forma unui fulger, dar tot ca venită de la circ arăta: papainoage negre, şosete albe groase, care-i atârnau în jurul gleznelor, pantaloni trei sferturi, foarte largi, tot negri şi un soi de chimono pestriţ şi foarte decoltat. În ţinuta asta, de care era foarte mândră, Iulia Albu, a venit la WowBiz pentru a analiza ţinuta şi nunta Biancăi Drăguşanu. Fiind cu un ochi în eclipsă, designerul i-a dat miresei „mileniului” o notă între patru şi şase, dar nu cinci! “Rochia nu m-a impresionat deloc, nu mi-a plăcut sub nicio formă! E chiar banală! Orice altă rochie alegea de la aceeaşi casă de modă, era de o sută de mii de ori mai bine. Voalul a mai salvat cât de cât. Cerceii ăia sunt cu cristale… Cred că la nunta anului ar fi putut să-şi pună bijuterii cu diamante. Este exact în stilul cu care ne-a obişnuit până acum, cu care a făcut mereu audienţă. Persoanele ca ea vând sex. Ea nu face nimic ilegal, dar… vinde sex. Ea nu este o tipă care să apară ca o intelectuală, ca o tipă cu foarte multă şcoală, ea se vinde ca o tipă sexy”, a comentat Iulia Albu.

* Ouă de piton sau fudulii de sconcs? Dansul înţepenit al mirilor Slav - zău, arătau de parcă Barbie şi Ken fuseseră întorşi cu cheiţa - s-a finalizat cu răbufnirea miresei: „Unde-i fumul meu?!”. Fumul care trebuia să învăluie siluetele dănsăreţe ale mirilor a fost uitat. În fine, cică meniul a fost unul select şi nu „ouă de piton, intestine de pui de baltă şi larve”, cum fuseseră păcăliţi într-o emisiune Tv. Zău dacă nu le dau dreptate Cârcotaşilor, la cât a investit Pro Tv în nunta lor, ar fi mâncat şi tort cu fudulii de sconcs!

Citit 1446 ori Ultima modificare Marți, 01 Octombrie 2013 16:20

4 comentarii

 • postat de mmm
  Miercuri, 15 Ianuarie 2014 13:01
  79.116.105.***
  @ negonic...imi folosesti IP...ALO..cine esti?
  0
  0
  Raportează
 • postat de carcotasul sef
  Joi, 03 Octombrie 2013 09:57
  151.65.52.***
  de ce mama naibii se promoveaza asemenea specimene,si de ce?tara arde si baba chioara umbla cu gaina in brate jiji e la puskaroaie slav a facut-o doamna pe bianca : asemenea personaje reprezinta societatea romaneasca facem circ pe socoteala noastra si ne plangem :quo vadis. avem ce promovam /promovam ce avem alte modele ne lipsesc pai ar muri a doua oara,incepand de la vlad tepes,vlaicu coanda parhon si toti ceilalti ROMANI ADEVARATI. in rest totul e KITCH. FARD MIZERIE
  0
  0
  Raportează
 • postat de negonic
  Miercuri, 02 Octombrie 2013 17:05
  79.116.105.***
  Dane, o fi cum spui tu, dar ai uitat sa mai spui ceva : este si un pic sarita la cap .
  3
  1
  Raportează
 • postat de dan
  Miercuri, 02 Octombrie 2013 13:17
  91.208.234.***
  Bai madam melinte, esti vreun dizainar de moda in mizerie sau ti-e ciuda ca pe cat e Iulia Albu de frumoasa esti tu nashpeta?
  2
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.