Să-ţi verşi sângele pentru o pereche de sâni

Să-ţi verşi sângele pentru o pereche de sâni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Lupte corp la corp de Revelion. Ehei, unde-s vremurile în care cavalerii erau gata să-şi dea viaţa pentru onoarea unei domniţe? Acum se taie pentru o pereche de sâni, şi aceia siliconaţi, că despre onoare nu prea poate fi vorba. La ceas de seară, între profeţiile unui nou sfârşit al lumii care cică vine pe 22 februarie - bine că nu pe 30, că îmi făcusem planuri serioase - şi dezbaterea înhumării cenuşii lui Sergiu Nicolaescu, hop şi scandalul. Am aflat de la Antena Stars că doi bărbaţi şi-au însângerat cămăşile în noaptea de Revelion. Motivul? Pamela de România - Simona Traşcă. Sincer, în ultima vreme m-am obişnuit s-o văd doar pe patul de recuperare, bâiguind despre bărbaţi şi nefericire în dragoste, pe jumătate adormită de anestezia unei noui majorări de sâni şi de buze. Dar uite că de îndată ce se risipeşte drogul medical, diva îşi scoate rapid ţâţele pe jumătate goale în cluburi, unde stârneşte lupte corp la corp. Concret, protagoniştii scandalului au fost doi băieţaşi aflaţi la mese vecine. Unul a vrut să-şi facă o poză cu Simona, iar celălalt, care vorbise deja cu ea, s-a enervat. Şi s-a lăsat cu smardoială generală, sticle şi pahare sparte, până au intervenit gărzile clubului. Discretă, Simonica n-a vrut să comenteze incidentul, şi nici eroii caftelii n-au ieşit la declaraţii. Între noi fie vorba, Simona Traşcă nu e tocmai femeia despre care să spui că ţi-ai rupe şi cămaşa de pe tine, pentru o poză.

* Adevărul lui Mizil. Sincer, nu pot să urmăresc cap-coadă o emisiune la care invitat este Serghei Mizil. Individul e de o vulgaritate nestăpânită ca şi când şi-ar ţine neuronii în, scuzaţi de expresie, prohab. Şi totuşi, analizând ratingul emisiunilor tv prin prisma vedetelor adevărate şi a piţipoancelor, a spus un mare adevăr: „Să vii cu Teo şi Andreea Marin acum, când toţi vor ţâţe, cur, e dezastru”. Şi uite-aşa ajungem la celebra replică a haiducului Şaptecai: „Averea dumitale, domniţă: două buzişoare, două ţâţişoare”. Şi alea contrafăcute de estetician.

Citit 1753 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2014 16:47

5 comentarii

 • postat de Mimi
  Duminică, 05 Ianuarie 2014 12:30
  5.13.223.***
  lor le place cum arata, nu se vad cum arata nebunele astea, asa trebuie sa arate sau nu mai stim noi cum? oare ce au in cap proastele astea? silicoane da, dar nu sani! ce scarba mi-e.
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Duminică, 05 Ianuarie 2014 10:57
  5.13.217.***
  @vai de poporul acesta! sau mai stiu eu ce altceva
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Duminică, 05 Ianuarie 2014 10:56
  5.13.217.***
  @vai de poporul acesta! daca doar la asta le sta mintea si la altceva nu ce vrei asta este de altfel se plang pe urma ca sunt violate
  0
  0
  Raportează
 • postat de vai de poporul acesta !
  Duminică, 05 Ianuarie 2014 10:04
  5.13.223.***
  VAI DE C-----L LOR DE IMPUTITE ! MI-E GREATA NUMAI CAND LE VAD, DAR SA LE MAI AM SI IN PREAJMA ! ASTEA SUNT MASINI DE F---T, ATAT !
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Sâmbătă, 04 Ianuarie 2014 13:39
  5.13.239.***
  asta-i simona trasca sa inteleg
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.