Şi cocoşii ajung găini flambate!

Şi cocoşii ajung găini flambate!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bănică, dă-i cu praf de zâne! Surpriză, s-a măritat Zâna! M-aş fi mirat dacă posturile de ştiri n-ar fi dat breaking-news pe tema asta. Să fie într-un ceas bun, că doar aşa se spune: a treia oară e cu noroc! Vorbesc de Andreea Marin, care s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Anunţul a fost făcut de noul soţ al divei pe Facebook, Andreea preferând să-şi savureze căsătoria şi luna de miere în linişte şi puritate, lăsând presa mondenă hămesită şi neostoită. Lăsând ironia la o parte, mie una mi-e clar că mai tânărul consort e topit după Zână. Să-ţi laşi ţara - vorbim de Turcia! - şi cariera de acolo pentru o femeie, şi încă una mai experimentată, ca să mă exprim elegant, dar strălucitoare cum e Andreea, ce dovezi mai contondente vreţi că omul e convins că a tras lozul cel mare! Zâna a punctat decisiv în faţa tuturor cârcotaşilor: alesul e medic, nu vedetă de circumstanţă (ca Lavinia Pârva), mai tânăr, frumuşel foc şi nici n-are privirea aceea neajutorată de plod abia înţărcat de mă-sa, dacă mă gândesc la Dani Oţil! Aşa că fredonând în minte noua piesă a Laviniei, „Spuneai că iubirea-i pe bune/ Că sunt cea mai frumoasă din lume/ Hai mai bine las-o pe mâine/ Oamenii mari nu cred în povesti cu zâne", mai că-mi vine să spun: Ştiefane, dă cu praf de zâne!
* Cucurigu! „N-am făcut-o pentru ei, am făcut-o pentru mine! Dacă aveţi atitudinea asta de găini… flambate, mi se cam rupe de voi. Mie chiar dacă nu mi-a plăcut să mă uit cum vă măscăreaţi, m-am uitat pentru că am avut respect faţă de voi”, clocotea de furie şi frustrare Bianca Drăguşanu. Tocmai îşi frânsese şalele şi buricul făcând pe cadâna pentru burlacii de-i râvneau inima, şi ei se distraseră igrorând-o şi butonându-şi telefoanele mobile, ca să i-o plătească pentru momentele în care şi ei se rupeau în figuri ca să o impresioneze, iar diva îşi omora mobilul. Da, ştiu că emisiunea e din 2011, dar dacă asta se dă la teveu? Zău nu ştiu de ce s-a mai dat cu fundul de podele Antena 2 să devină Antena Stars. Ca să difuzeze emisiuni date pe Antena 1 acu' trei ani? Jenant!

Citit 1234 ori Ultima modificare Duminică, 05 Ianuarie 2014 16:14

1 comentariu

 • postat de smecher
  Luni, 06 Ianuarie 2014 00:47
  79.116.103.***
  pe lavinia parva nu pot sa o consider panarama curva etc etc mi se pare o femeie normala nu ca altele ceea ce imi place dar tare mii teama sa nu faca si ea ce au facut alde anda adam bianca dragusanu etc etc sper sa ramana la locul ei nu cred ca ea este vinovata ci stefan banica junior el si-a batut joc de ea deci el e vinovatul nicidecum lavinia parva
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.