România, şoc şi groază

România, şoc şi groază
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sânge, moarte şi viol. „21,30 - Favoritul lui Băsescu, fantezii cu femei violate”, îmi fulgeră ochiul, din josul ecranului Antena 3, un promo, în vreme ce, pe marele ecran, Dana Grecu întreabă isteric cât de greu e, într-o ţară în care telefoanele sunt localizate şi în gaură de… (completaţi dumneavoastră ce), să găseşti un avion prăbuşit. Din greşeală, sar pe România Tv, unde mă izbeşte în suflet, a speranţă, informaţia din capul ecranului „Salvatorii au ajuns la avionul prăbuşit”. Pe ecran e doar o discuţie lungă despre suferinţele coloanei vertebrale a lui Gigi Becali, care trebuie musai operat, în vreme ce eu ard de nerăbdare să aflu ce fac oamenii care salvează vieţi şi salvatorii lor. Mă întorc pe Antena 3, unde aflu că supravieţuitorii accidentului aviatic sunt în stare gravă, în frig cumplit şi nimeni nu-i găseşte. Pe România Tv, ei sunt în continuare găsiţi, în vreme ce vertebrele lui Becali sunt disecate până la măduva credinţei şi-a neputinţei mele de-a mai pricepe ceva. Năucă, dau pe Realitatea Tv, unde moderatoarea se răţoieşte la reporterul care nu ştie să spună dacă autorităţile au măcar idee unde ar putea fi epava avionului şi dacă s-a trecut la etapa de organizare la căutare efectivă. Sărmanul reporter îşi înghite vorbele şi tace.
* Datoria. Pe Antena 3 aflu că „Favoritul lui Băsescu” care are fantezii cu femei violate este Ion Cristoiu, care a scris un articol de opinie "M-am liniştit! Pe Dana Grecu n-o violează nimeni!". Mihai Gâdea spune că la fel de bine ar putea să scrie şi el un articol „M-am liniştit! Pe Ion Cristoiu nu-l sodomizează nimeni”. Şi înainte să schimb postul, începe mărturia jurnalistei Lara Logan, violată în Piaţa Tahrir. Între timp, România Tv a descoperit că „Salvatorii nu au ajuns deocamdată la epava avionului”, în vreme ce un pădurar ajunsese deja la locul tragediei. Restul e deja istorie. Şi în toată această Românie hardcore, horror sau de groază, simt că un singur om şi-a făcut datoria până la ultima suflare: Adrian Iovan.

Citit 1643 ori Ultima modificare Marți, 21 Ianuarie 2014 17:25

5 comentarii

 • postat de kaka maka
  Miercuri, 22 Ianuarie 2014 20:29
  5.13.172.***
  Socul cel mai mare l-am avut in seara asta cand am vazut cum avionul a fost luat de la fata locului tras de un tractor, restul dovezilor adunate de tarani de prin partea locului, iar astia de la antena 3 , ar fi in stare sa spuna ca Basescu e de vina!
  In orice alta tara din lumea asta, la locul accidentului nu mai intra nici musca!
  Unde in lumea asta mai vezi asa ceva!? Tara de koko, cu guvern bananier!
  2
  3
  Raportează
 • postat de gruia
  Miercuri, 22 Ianuarie 2014 15:25
  193.230.156.***
  Indiferent de culoarea politica a fiecaruia , dar un om normal sigur ca nu ar putea sa faca comparatie intre Robert Turcescu si sluga de Gidea si psihopatul de Mircea Badea. Cat despre comentariul de la toate televiziunile despre nenorocirea relatata, cred eu ca Sanda Taranu si Delia Budeanu raman inmarmurite de ce pot sa auda. Cu astfel de reporteri si ziaristi care se obliga sa slujesca banul slugarind politicienii, cel mai bun exemplu este Gadea , nu avem nici o sansa sa beneficiem de emisiuni profesionale.
  5
  7
  Raportează
 • postat de val
  Miercuri, 22 Ianuarie 2014 10:43
  5.13.134.***
  Mare noroc pe natie cu b1,acest super post de stiri nepartinice.
  5
  7
  Raportează
 • postat de coco
  Miercuri, 22 Ianuarie 2014 09:00
  89.122.10.***
  vinovati sunt cei care au promovat oameni incompetenti, doar ca-i membru de partid, tineti minte ce spunea vestita Irina Loghin cand a fost itrebata de un reporter, ce va face daca........., ea a raspuns: "O sa-l intreb pe domnul Vadim Tudor", asa si cei in cazul de fata, nu l-au gasit pe un oarecare daomn sa-l intrebe ce sa faca si asa au murit oameni nevinovati si nu ori ce fel de oameni, adevarate valori ai acestei tari, Dumnezeu sa-i ierte.
  1
  7
  Raportează
 • postat de Dumnezeu sa ii ierte, au murit nevinovati
  Miercuri, 22 Ianuarie 2014 08:29
  5.13.177.***
  De ce va minunati, competenta profesionala a fost inlocuita cu vointa de partid, fara un examen pe post, adica cu bagajele de dupa usa biroului ocupat temporar, cand nu mai cotizeaza, elibereaza locul.
  Profesionistii, ori s-au dat deoparte ori au fost maturati, asa cum au facut comunistii in 1947 si dupa, sa ne aducem aminte de ginecologul de la agricultura...etc
  1
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.