Carne vie de vânzare

Carne vie de vânzare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La produs. „Câţi peşti am avut? Am avut un crap, un fish şi-o sirenă. Şi acum vine rechinul!”, spune râzând cu faţa ascunsă de giaca de fâş. „Bre şefule – strigă către poliţist - mă ştii pe mine de când sunt în oraşul ăsta. Am avut eu vreun peşte? Eu am pur şi simplu un singur copil care eu lucrez pentru el”, spune tânăra care nu şi-ar vinde protectorul în veci. N-are decât 20 de ani, picioare lungi, de fotomodel, forme suple şi armonioase puse în valoare de blugii mulaţi şi ghetuţele cu tocuri cui. De la 13 ani e o obişnuită a vieţii de noapte. „E plăcere, e de la natură!”, se jură. „Amenzi? Se face şi câte 50 de milioane pe zi! Păi dacă aş fi nevasta lui Băsescu şi tot nu le-aş plăti”. Este una dintre miile de prostituate, care dă declaraţii pentru Kanal D, emisiunea „Asta-i România!”. Un salariu de menajeră i se pare mic. „Ce să fac eu cu banii ăştia?! Eu cheltui zece milioane pe zi. Mă îmbrac numai de la Bianca Drăguşanu!”, se laudă. Un vis are, totuşi. Nu un Victor Slav sau vreun Adrian Cristea, ci un bărbat care s-o iubească aşa cum e. „Visez să fie unul şchiop, chior, vai de capu’ lui, da' să mă iubească şi să uite trecutul meu”, spune şi îi simţi sinceritatea ca o lamă de cuţit în glas.

* Abuz şi teroare. „La vârsta de zece ani, tata meu a abuzat de mine, şi-am plecat de-acasă. Am stat în gară cu aurolacii. La 11 ani am aflat de această meserie, nu-mi plăcea să cerşesc, şi m-am apucat de ea. Eu era la un pas să fiu vândută în străinătate”, mărturiseşte o altă tânără. E una dintre cele salvate din ghearele traficului de carne vie. Pe sistemul găini fugărite de cocoş, dacă stau sunt imorală, dacă fug sunt proastă, statul a ales să se împiedice şi să transforme prostituţia în contravenţie amendabilă. Kanal D lansează un calcul estimativ: 8.000 de prostituate ar aduce la vistieria statului 73 milioane de euro, doar prin legalizarea prostituţiei. Dar de peste 20 de ani politicienii se ruşinează ca fetele mari: ba că-i vede Dumnezeu, ba că aduc atingere familiei. Iar traficul de carne vie înfloreşte schingiuind destine.

Citit 2193 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2014 13:54

4 comentarii

 • postat de bubu
  Luni, 27 Ianuarie 2014 19:50
  5.13.242.***
  ma refer la demolatul chioscurilor,POATE IL REDUCE IN DIMENSIUNI SI PE CEL DE LA INTRAREA IN PARCUL EMINESCU , CARE SE SPUNE CA ESTE AL NEVESTESII.
  1
  1
  Raportează
 • postat de bubu
  Luni, 27 Ianuarie 2014 19:46
  5.13.242.***
  marius stan este un om bine intentionat
  2
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Luni, 27 Ianuarie 2014 00:26
  5.13.128.***
  se c-am duce tara dracu de tot cu asa specimene numai zic se stie despre ce e vorba
  4
  4
  Raportează
 • postat de smecher
  Luni, 27 Ianuarie 2014 00:25
  5.13.128.***
  pai da unele numai asta stiu sa faca daca altceva nu stiu
  2
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.