Unde a făcut Radu Mazăre bătătură?

Unde a făcut Radu Mazăre bătătură?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Răspuns: acolo unde fac fetele. De ce vă gândiţi la locuri necuviincioase? Vi se citeşte în priviri! Primarul Constanţei, Radu Mazăre, suferă, chiar dacă apariţia în postură de Rege al Carnavalului de la Mamaia face parte, după cum bine mărturisea, joi seară, la Kanal D, dintre sarcinile sale de serviciu. În platoul WowBiz, Radu Mazăre a intrat în costum bogat şi sclipitor, cu coroană pe cap şi o coamă de pene în spinare - nu prea i-am înţeles rostul - cu toată suita de modeline, una mai sexy decât cealaltă. Nici bine n-a dat "Bună seara", că a şi luat-o la proba sincerităţii pe Adelina Pestriţu: „De ce nu le povesteşti ce dialog am avut noi înainte de intrarea în emisiune”, a provocat-o edilul. „Doamnelor şi domnilor, trebuie să vă mărturisesc că înainte de emisiune am avut onoarea să-l vad pe «rege» aproape gol... în boxeri. Am făcut ochii cât...”, a mărturisit Pestriţa. Pudică, bruneta a dat să se retragă, dar a oprit-o primarul: „Ce faci dragă, ai uitat astă-vară cum eram pe plajă, în valurile mării, întuneric, alea-alea?”. Aşa că Adelina s-a remontat rapid şi, după cum a povestit: „Nu m-am dezis de peisaj şi am rămas acolo!”.

Tocmai în acest context cu subînţeles şi nuditate nonsexuală, am aflat unde a făcut bătătură Radu Mazăre. „Unde fac fetele”, a explicat Mazăre, arătând zona de deasupra călcâiului, agresată de pantofii cu toc pe care îi purta. Trebuie să recunosc că Radu ştie ce ştie. Din cauza pârdalnicilor escarpeni, femeile ajung cu zona gleznei mereu inflamată, între o băşică usturătoare şi o bătătură dureroasă.

* Proba canapelei. De la dureri feminine, edilul a trecut la testarea capacităţilor canapelei din studio. Nu că ar fi vrut el neapărat, ci pentru că Mădălin Ionescu a ţinut morţiş să afle câte fete îl pot înghesui pe Mazăre pe canapea. Cum nu ocupă cine ştie ce loc în spaţiu, nu-i vreun Piedone, Radu Mazăre a ajuns copleşit de 18 siluete feminine, la care a adăugat-o, moţ, hupa pe genunchii săi, pe Adelina Pestriţu. 19 bucăţi dintr-o lovitură! Canapeaua rezistă!

Citit 1362 ori Ultima modificare Vineri, 14 Martie 2014 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.