Păzea! Se sărută divele

Păzea! Se sărută divele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gură-n gură. Mamă-mamă, ce mai freamăt, ce mai vuiet prin jurnalele mondene. Jojo şi Gina Pistol s-au sărutat „în direct” pe o scenă, joi seara, la decernarea unor premii muzicale. „Şocant!”, „scenă erotică”, „moment de infarct”, „gest scandalos” sunt doar câteva dintre expresiile folosite pentru descrierea plastică a momentului. Că vezi, Doamne, zic unii, sărutul a fost pasional, în vreme ce alţii spun că a fost doar simulat. Franţuzesc, nefranţuzesc, mie sărutul celor două dive – care, apropo, sunt protagonistele unui show de comedie - mi se pare doar o găselniţă. Şi în plus, cele două blonde nu sunt deloc la primul sărut reciproc, pe buze. Dacă-mi aduc eu bine aminte, anul trecut, la MasterChef-ul vedetelor, Jojo oferea dulceaţă cu linguriţa în timp ce Gina, cu gura deschisă, aştepta desertul. Şi drept răsplată, Pistol i-a tras un sărut drept pe gură lui Jojo. „Wow, m-a pupat pe gură Gina! Cum ar fi fost să urlu”, a fost replica lui Jojo. Ei, iată că acum, după un an, Jojo a găsit un moment prielnic să-i întoarcă sărutul Ginei. Care-i problema? Haideţi, fetelor, puteţi mai mult! Cât despre găselniţe, ce ziceţi de un sărut între Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu? Nu neapărat în direct, poa’ să fie şi în reluare…

* Manipulanta Bianca. „Manipulatoarea Bianca”, mă veţi corecta îndârjiţi de femeia care a manipulat mai mulţi fraieri, pardon, bărbaţi, decât au reuşit altele într-un timp atât de scurt. Greşit! Manipulantă. N-o spun eu, ci Marius Niţă de la „Cancan-urile” de noapte, care a descoperit ce scrie pe cartea de muncă a divei: manipulant mase plastice.

* Tonciu la volan. Uite asta chiar mi se pare o ştire care mă poate afecta emoţional. Am deja experienţa unor accidente rutiere, şi vestea că Andreea Tonciu şi-a luat carnet de şofer şi i-a luat mamă-sa şi ditai maşina, mă bagă în sperieţi. Dacă bruneta conduce în aceeaşi manieră în care se ceartă şi vorbeşte, o declar de pe acum pericol public pe şosele.

Citit 1764 ori Ultima modificare Vineri, 04 Aprilie 2014 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.