De la pictoriale nud la reclame pentru biblioteci

De la pictoriale nud la reclame pentru biblioteci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La izvorul tinereţii fără bătrâneţe curge silicon. Senzuală, răvăşitoare, seducătoare sunt tot atâtea cuvinte potrivite pentru a descrie apariţia incendiară a Pamelei Anderson, în vârstă de 46 de ani, în ultimul său pictorial pe coperta revistei franceze „Purple”. Trebuie să le dau dreptate „Paparazzilor” Kanal D, vedeta arată de parcă ar bea apă vie din izvorul tinereţii fără bătrâneţe. E drept, unii zic că apa asta vie e mai degrabă silicon, botox şi acid hialuronic, şi nu se bea cu paharul, ci cu seringa cu ac ascuţit, dar asta-i altă poveste. Pam nu arată a femeie de 46 de ani, iar sexualitatea ei este una matură, profundă, nu facilă: ţâţe goale şi fund bombat pârjolite de soare pe nisipul fierbinte al unei plaje exotice scăldate de valuri. Impresionant este că la 25 de ani de la primul pictorial nud al vedetei pentru revista cu Iepuraşi, Pam reuşeşte să aprindă imaginaţia masculină cu un trup gol, o blăniţă şi-o tunsoare băieţească, departe de apariţiile golaşe cu pletele în vânt.

* Exhibiţionism. Pam recunoaşte că este exihiţionistă, în sensul că-i place să fie pozată. Recordul său personal adună 13 pictoriale nud pentru Playboy US şi 151 de apariţii pe copertele revistelor din întreaga lume! Interesant este, însă, altceva. Că înainte de a fi şcolăriţa obraznică, sexy-salvamar, cowboyiţă XXX, războinică sexy, sau pur şi simplu goală-goluţă, acoperită doar cu un şirag de perle sau nişte brăţări din aur pur, Pameluţa a făcut reclamă bibliotecilor. După cum a mărturisit, avea doar patru ani, era într-o bibliotecă şi din cei o sută de copii care ascultau poveşti, sprijinindu-şi căpuşorul în palmă, un fotograf a remarcat-o pe ea. I-a făcut o poză şi aşa a ajuns în toate bibliotecile publice din British Columbia.

Mă întorc pe meleagurile noastre, printre mioarele siliconice care umplu tabloidele şi mă întreb dacă vreuna ar putea să facă reclamă vreunei biblioteci. Sau cum ar arăta alde Sânzi, Tonciu sau Bianca într-un pictorial gol la 46 de ani, când acum par deja consumate…

Citit 1541 ori Ultima modificare Luni, 07 Aprilie 2014 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.