(H)Abracadabra să plesnească silicOana

(H)Abracadabra să plesnească silicOana
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bani pentru „gongoi”. Aţi auzit de Gongoi? Viorel Gongoi, întâiul născut al Mamei Omida, vrăjitoarea cu care toate practicantele magiei albe, negre, bălţate, în dungi şi cu picouri spun că ar fi măcar verişoare de-a şaptea spiţă cu vărul ei de-al doilea. Dar de gongoi aţi aflat? Mărturisesc că până ieri n-am ştiut nici de unul, nici de celălalt. De gongoi cu „g” mic am aflat din „Dosarele VIP” ale lui Dan Capatos şi Cristi Brancu. Se tot minunau cei doi realizatori ce-o fi fost în capul Oanei Zăvoranu de s-a lăsat convinsă/prostită de vrăjitoarele Vanessa şi Melissa să arunce cu fişicuri de bani în „gongoiul” care ieşea din apele lacului Chitila. În fapt, gongoiul, frate cu Satana, era o rubedenie de-a vrăjitoarelor, deghizat în aşa fel încât să pară un monstru de care Oana nu putea scăpa decât bombardându-l cu plicuri de bani. Acu’ serios, parcă forţele malefice se lasă gonite cu euroi…

* Are „drac”. Gongoiul cu „G” mare e Viorel Gongoi, vrăjitorul chemat martor în dosarul vrăjitoresc de pe rolul instanţelor. Ei, înainte să explice cum stă treaba cu „habracadabra”, s-a apucat omul să povestească pe la Antena Stars că Oana nu s-a îndreptat degeaba spre vrăjitoare, ci a simţit că se confrunta cu puteri peste măsurile ei, că se luptă cu forţe supranaturale malefice! Şi că de fapt Oana are „drac”, de-aia s-a întâmplat şi treaba cu Marek Vâlcu. Te pomeneşti că i-au făcut „magiciencele” vreo vrajă să-o plesnească silicoanele şi să trebuiască să se opereze de opt ori la rând! Şi pe urmă au mai aruncat nişte mandragoră în „ceaonul” de cositor şi a prins-o poliţia în flagrant încercând să-l şantajeze pe medicul de-i pusese silicoanele. Zău dacă nu mă ia durerea de cap de-atâta magie amestecată cu naivitate. Ca să nu spun prostie.

    În fine, eu nu pot să spun decât că mi-aş dori sincer s-o văd pe Oana jucând în filme sau făcând emisiuni decât dând declaraţii la Poliţie. Păcat, Zăvo, mare păcat!

Citeşte şi: Silicoanele dăunează grav libertăţii

Citit 1637 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iunie 2014 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.